Trocadero Blues Nights prezintă Nightlosers (10 februarie)

0
66

Trocadero Blues Nights prezintă Nightlosers (10 februarie)Pe 10 februarie 2024 NIGHTLOSERS vine la Bucureşti în cadrul serilor Trocadero Blues Nights!

„Formula de succes prin care trupa Nightlosers a cucerit respectul fanilor muzicii care nu moare se numește blues ardelenesc. Adică blues (american) croșetat pe tiparul folclorului din Ardeal, graiul bucuriei și al rodniciei pământului. Fani de peste tot, vin cu sutele la concertele trupei, pline de bucuria de a trăi și dansa, de a-și mângâia sălășluința prozaică. Grupul Nightlosers a fost înființat în Cluj Napoca în 1994, după mai multe întâlniri la chefuri dansante sau de club, unde petrecerile țineau până dimineața și de aici, probabil, că le vine și numele… Dacă încă aveți puterea să vă bucurați de prietenie și frumos, dacă încă sunteți liberi și fără prejudecăți, intrați în hora bunului-simț muzical și faceți-vă cinste cu una mică (dar sinceră!) de la …Nightlosers!” (mic extras din cartea bluesului românesc – Blues Made in Romania)

Componența actuală este: Hanno Hoefer (voce, chitară, muzicuță, washboard); Géza Grunzó (keyboard), Claudiu Nașu Purcărin (tobe), Jimi El Laco (vioară, chitară, mandolină, banjo, bouzouki) Lucian Ștain Pop (bas electric, contrabas) și Péter Attila (braci, inginer de sunet).”

Trocadero Blues Nights prezintă Nightlosers, organizat la The Pub Universităţii, este un nou episod marca artasunetelor.ro! Hosted by Radu Lupaşcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here