TROOPER LA PSIHOLOGUL MUZICAL (ediţia 603 – 19.04.2014)

0
93

Am inceput cu câteva piese deosebite propuse de Ilie Stepan, perfect alese pentru Vinerea mare ce tocmai se încheia, urmate de „Ave Maria” în interpretarea lui Al Bano. Pentru Sărbătoarea Paştelui am mai ales piese cu Mircea Vintilă, Cargo şi Dorin Teodorescu sau Nicu Alifantis.
Au revenit, după 6 luni, doi dintre componenţii Trooper, Alin Dincă „Coiotu” şi Aurelian Dincă „Balaurul” (a venit cu chitara şi a folosit-o din plin). Au promovat evenimentul din 26 aprilie, concertul „Stelele Rock-ului Românesc”, la care au fost invitaţi, printre alţii, Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu, Paul Ciuci, Dan Iliescu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Eugen Mihăeascu şi Gabi Nicolau „Guriţă”, Kempes. Afişul a fost intens comentat de ascultători. Fanii Trooper au fost extrem de activi pe toate căile (telefoane, SMS-uri şi Facebook) astfel că am ajuns aproape de cifra record de 500 de mesaje. Mulţi au solicitat piese vechi sau noi din repertoriul Trooper, iar cei doi le-au cântat fără ezitare.
Au fost şi piese celebre, cântate live la cerere. Veţi auzi hituri impuse de Elvis Presley, Deep Purple, Iron Maiden, Creedence Clearwater Revival, Bruce Dickinson.Ba chiar şi un fragment ABBA… O atmosferă extrem de plăcută pe care cei de acasă au salutat-o corespunzător. Am mai aflat câte ceva despre membrii trupei, despre rock-ul românesc şi posibila reluare, cu alţi invitaţi a proiectului „Stelele Rock-ului Ronânesc”. Fraţii au argumentat cu tact şi diplomaţie alegerile făcute acum.
Top 5 Sentimental a aparţinut solistului şi compozitorului Albano, dar cele mai votate piese au fost cele cântate în duet cu Romina Power. Primele locuri au fost ocupate de 1. Felicita, 2. Ci sara, 3. Sharazan
Agenda pop-rock  i-a inclus pe Nicu Covaci, Marius Dragomir sau Alexis Korner.
 
 
Audio:

Selecţie a mesajelor:
Elena Mihăilescu Vă mulţumesc mult pentru CD-urile cu dna Ioana Sandu! Vă doresc un Paşte fericit şi audienţă cât mai mare.
Georgiana şi Ivan Patzaichin Sfintele Sărbători pascale cu lumină, tihnă şi belşug!
MARIANA Doresc prin intermediul emis.să-mi găsesc un soţ din străinătate. . Sunt prezentabilă foarte.
Lavinia Ban Mulţumesc mult pentru Lumina şi Ilie Stepan!
Daniela Trooper e trupa mea preferată! Mă bucur că faceţi acest concert mare! Abia aştept!
Matei Cargo a „sărit” din schemă ca să nu se întâlnească Bărar cu fostul lui coleg, Kempes? Sau pur şi simplu, nu consideraţi că trupa timişoreană face parte din elită?
Dorin Pt Balaurul: de ce nu mergi la Te Cunosc De Undeva? Eu mi-aş dori să cânţi ceva din repertoriul ABBA. :))
Robby, Reşiţa Întrebare: sincer, cu ce seamănă piesa în duet cu Miţă, chiar acolo înainte de refren? 🙂
Paul din Iasi Eu, abia azi am ascultat prima oara Trooper, si-mi place mult cum suna! Felicitari!
Cristina, metalfan Pt băieţi: cântaţi vă rog, Have You Ever Seen The Rain. Thanks!
Trooper Romania fan page Va multumim ca ne incantati cu muzica voastra,tot respectul pentru o cariera de succes!Paste fericit,multa sanatate si sa ne vedem cu bine la concerte!Stay TROOPER,din partea paginii .  🙂
Mihaela Provocare pt Balaurul: cântâ-ne ceva şi cu vocea! 🙂
Arici Ţepos Voi aţi promis că o să ne cântaţi ceva de pe albumele solo ale lui Bruce… Balaurul a promis data trecută că învaţă o piesă… Acoustic Song sau Darkness Be My Friend… Aşa a zis în noiembrie…
Sorina Coiotu eşti cel mai tare!! Poţi să cânţi orice!!
Loredana Alice Cooper a zis că nu va face niciodată concert unplugged. A promis asta fanilor. Voi înţelegeţi astfel de decizii? Adică, dacă faci concert unplugged eşti mai puţin rocker, sau cum?
Vlad Angelescu La cât mai multe influenţe Avenged Sevenfold în melodii! Trooper Rocks!
Ankka Iorgu Întrebare pt solistul din studio: tu chiar asculţi Megadeth unplugged? Tu ai o voce foarte bună, cum poate să îţi placă solistul acelei formaţii, care nici măcar nu deschide gura când cântă? El mormăie! Cum poţi să apreciezi aşa ceva??
Robby Aoleu! Dacă dau mesaje în stilul dnei Iorgu, e grav de tot! :))
Bună! Felicitări pentru fler! Din miezul Vrancei, un prof. din 78 încoace, vă mulţumeşte!
Ciprian pentru Coiot: cum e la repetiţii când se împart solo-urile de chitară? Să înţeleg că mereu câştigă Balaurul, având în vedere că Laurenţiu nu vorbeşte? :))
Tedi, Londra Bestial coverul Elvis! Felicitări!
Tedi, Londra Ce părere aveţi de Andrei Cerbu de la Românii au talent? E puştiul acela care cântă (şi seamănă puţin la figură) cu Gary Moore?
Alin, Timişoara Puştiul e ok, dar nu înţeleg de ce s-a dus la Românii au talent! Vrea să intre direct în mainstream! L-aş fi susţinut dacă nu se ducea la acest show de 2 lei! Era mai bine dacă încerca să se afirme prin mijloacele lui. În plus, a cântat Still Got The Blues şi în calificări şi în semifinală. Deduc că ştie o singură piesă… ceea ce e cam egal cu zero!
Iulian Superb Vintilă ca de obicei!
 
sursa: Radio Romania Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here