Trupa PhenomenOn are doi membri noi: Andu (Andrei) Vasii – solist şi Flavius Hosu – baterist

0
135

PhenomenOn 2 component nouTrupa PhenomenOn are o noua componenta si a intrat deja in studio pentru a inregistra un nou album. Andrei Balasa (chitara) si Dragos Popa (bass) au fost cei care impreuna cu inginerul de sunet Petre Osman au reorganizat trupa.
 
Despre noua formula a trupei PhenomenOn, Andrei Balasa spune: „Ne-am bucurat ca au venit multi tineri talentati la auditii.  Noi am cautat un solist vocal care sa transmita ceva atat prin voce cat si prin prezenta sa pe scena.  Noi am considerat ca Andu este cel mai potrivit, iar cu ajutorul unei ‘inimi’ cum este Flavius , consider ca vom avea multe spus. Ii cunosteam pe fiecare in parte de mai mult timp , dar  acum a fost momentul in care ne-am regasit. Cu ajutorul trupei Phoenix l-am regasit pe Flavius, un muzician foarte matur, in ciuda varstei pe care o are si cu ajutorul lui Coiotu, vocalul trupei Trooper pe Andu, un solist care are multe de ‘spus’ pe scena rock din Romania si nu numai.
 
 
Andu (Andrei) Vasii, noul solist vocal, a absolvit Liceul de Arta „Dimitrie Cuclin” din Galati , in prezent fiind student in Bucuresti. De-a lungul timpului, acesta a avut aparitii pe scena rock , turneu prin tara impreuna cu Trooper, castigand chiar Trofeul Teo Peter la sectiunea rock a festivalului Mamaia in 2011, impreuna cu trupa din care facea parte la acea ora. S-a remarcat si ca textier al unor piese. Chiar daca a fost asemanat cu vocalul din Skid Row , datorita vocii sale, Andu a renuntat la activitatea sa muzicala. Auditiile pentru vocal pe care le-a organizat trupa PhenomenOn l-au reactivat si si-a dat seama ca nu poate sa renunte asa usor la rock si la ceea ce ii place cel mai mult sa faca: sa cante.
 
Tobosarul PhenomenOn este Flavius Hosu, supranumit si „tobosarul fenomen” datorita activitatii lui bogate si timpurii. Inca de  la varsta de 1 an si pana in prezent  a fost un veritabil autodidact . De la varsta 4 ani si-a inceput activitatea artistica, timp in care a avut numeroase spectacole si numeroase aparitii tv atat in tara cat si in strainatate. A obtinut foarte multe premii, printre care si  trofeul obtinut la Chisinau in 2008, unde a fost declarat „copilul anului”. In 2013, a castigat o editie a concursului «  Next Star », ajungand in finala acestuia. Din 2014 este tobosarul trupei Phoenix.
 
 
PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.  Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.
 
In luna iunie a anului 2012, au cantat in deschiderea primului concert sustinut in Romania  al trupei Linkin Park.
 
Concerte sustinute in afara tarii: Suedia, Grecia, Belgia, Bulgaria, Serbia, Republica Moldova, Croatia.
 
 
Componenta:
Andu Vasii – vocal
Flavius Hosu- tobe
Dragos Popa- bass
Andrei Balasa- chitara
Mix si Master – Petre Osman

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here