Trupa Taxi este invitata la”Thursday Night Live” – O petrecere marca HangOver –

0
21

Desi este foarte proaspat in peisajul bucurestean, clubul HangOver dezvolta concepte unitare si atractive. In mai putin de o luna de functionare, HangOver are deja clienti fideli, care nu lipsesc la niciuna dintre petrecerile clubului.
 
Conceptul ”Thursday Night Live” a pornit de la credinta ca muzica ar fi cel mai puternic drog existent; probabil si cel mai sanatos. In fiecare joi, in HangOver, sunt concerte cu cele mai cerute trupe ale momentului. Dupa Vita de Vie si Les Elephants Bizzares, la”Thursday Night Live” este invitata una dintre cele mai iubite trupe din Romania: Taxi.
 
Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu va invita sa petrecem impreuna o noapte de neuitat, chiar in a doua zi de Craciun, pe 26 decembrie.
 
La HangOver, pe strada Selimbar nr. 1 (zona Coltea – Sfantu Gheorghe) vor rasuna hituri ca „Cele doua cuvinte”, „Esti iubibila”, „Mi-e dor si doare”, „Subtitrarea la romani”, „Te vad in toate femeile s.a.m.d. . Sunt invitati romanticii, ironicii, petrecaretii, indragostitii, suferinzii din dragoste, pentru ca muzica e buna in orice situatie, iar Dan Teodorescu si colegii sai au solutii pentru toata lumea: muzica buna, versuri inteligente, umor, zambete si dans.
 
Te asteptam joi, pe 26 decembrie, de la ora 22.00, in HangOver Club, la ”Thursday Night Live”, impreuna cu trupa Taxi. Bucura-te de viata, simte muzica, traieste clipa!
 
 
Thursday Night Live| Sezonul 1 | Ep 3
>>TAXI<<
HANGOVER CLUB
Str. Selimbar nr 1, Bucuresti 
Joi 26.12.2013
Rezervari: 0720 620 766
Access: 50 lei (Normal) / 80 lei (VIP)
Biletele VIP sunt disponibile doar pentru mese de 5 persoane si includ sampanie si finger food.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here