Un sezon mai muzical „Se zice că…” la TVR 1

0
22

Flori si Ioana, Se zice ca (676 x 450)Din 18 martie, Se zice că… Florina Constantinescu şi Ioana Voicu vin cu invitaţi unul şi unul în fiecare miercuri, de la ora 17.10, la TVR 1 şi TVR+. În prima ediţie, despre Eurovision, cu Voltaj, Liana Stanciu, Horia Moculescu şi Adrian Romcescu
 
Show-ul de divertisment în care publicul este pus la curent cu noutăţile din zona socială, culturală şi mondenă continuă cu al doilea sezon din 18 martie la TVR 1. Se zice că…Ioana Voicu şi Florina Constantinescu le propun românilor o alternativă la programele tv de după-amiază, în fiecare miercuri de la 17.10. Alături de invitaţii lor, cele două prezentatoare tratează subiectele în manieră relaxată, explicativă şi anunţă mai multă muzică în platoul Se zice că… Tocmai de aceea, Andrei Tudor Band, noua trupă a emisiunii, va puncta prin muzică orice subiect dezbătut.
Evenimentul muzical al acestei primăveri este concursul Eurovision. Şi cum Ioana şi Flori au fost în mijocul evenimentelor, fetele fiind cele care au prezentat Selecţia naţională, s-au hotărât să îi aducă în platou, pe 18 martie, pe câştigătorii acesteia – trupa Voltaj. Ce variantă a melodiei De la capăt vor duce la Viena, ce pregătesc pentru momentul lor de pe scenă, cum se gândesc să transmită mesajul melodiei în Europa aflăm în prima ediţie Se zice că… a noului sezon. Liana Stanciu, care tocmai s-a întors de la întâlnirea şefilor de delegaţie de la Viena, aduce ultimele amănunte despre scenă, cum se pregătesc austriecii pentru cea de-a 60-a ediţie Eurovision, filmarea postcardului reprezentanţilor României.
 
Compozitorul Horia Moculescu este aniversatul zilei la prima ediţie Se zice că…, fiind aşteptat în platou în acorduri de La mulţi ani. Şi cum experienţa Eurovision nu-i este deloc străină (Horia Moculescu a fost de asemenea şef al delegaţiei TVR la Eurovision), ne va spune care crede că este şansa României în acest an şi cum i se pare varianta finală a piesei De la capăt. Tot despre Eurovision vor vorbi Flori şi Ioana şi cu Adrian Romcescu, cel de-al patrulea invitat al ediţiei. Dacă s-ar fi organizat un concurs Eurovision pentru folclor, Viorica Macovei ne-ar fi reprezentat cu cinste. Interpreta de muzică populară îşi demonstrează calităţile interpretative la Se zice că… de miercuri, 18 martie.
 
Pentru fanii emisiunii, echipa Se zice că… are o provocare în noul sezon. De la a doua ediţie, se lansează o rubrică nouă – Hit-uri de legendă – în care o piesă nemuritoare va fi interpretată de o voce de excepţie. Pe pagina de Facebook a emisiunii sunt aşteptate propuneri de melodii şi solişti pentru această rubrică.
 
Emisiunea Se zice că… poate fi urmărită în fiecare miercuri după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here