Valeria Seciu a murit la 83 de ani. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Articol preluat de pe site-ul Adevărul

0
401

Valeria Seciu a murit la 83 de ani. Dumnezeu să o odihnească în pace!Valeria Seciu a încetat din viață la 83 de ani, potrivit unor surse din UNITER. În ultima vreme, îndrăgita actriță s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a fost răpusă de o boală necruțătoare.

Potrivit surselor, marea actriță suferea de cancer. „Am aflat cu tristețe că în dimineața zilei de 6 septembrie ne-a părăsit extraordinara actriță de teatru, film, radio și televiziune, Valeria Seciu.Vom reveni mâine cu detalii despre înmormântare. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească“, a transmis UNITER, pe pagina de Facebook.

Născută pe 1 august 1939, la Bucureşti, actriţa Valeria Seciu a absolvit Facultatea de Teatru de la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică în 1964, la clasa profesorului A. Pop Marţian, asistent Octavian Cotescu, cu rolul Rosalinda din spectacolul cu piesa „Cum vă place“ în regia lui Octavian Cotescu.

Puteți citi mai mulre aici: https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/valeria-seciu-a-murit-la-83-de-ani-actrita-era-2203042.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here