VH1: TOP 10 CEI MAI COOL TĂTICI DIN HEAVY METAL

0
71

VH1 a întocmit un clasament al celor mai cool tătici din heavy metal.
 

1. OZZY OSBOURNE

OZZY OSBOURNE familyFrontman-ul trupei Black Sabbath are 6 copiii (Elliot, Jessica, Louis, Aimee, Kelly și Jack) din două căsnicii. Relația lui apropiată de Kelly și Jack a putut fi văzută în reality-show-ul difuzat de MTV, The Osbournes.
 
 
 
 
 

2. EDDIE VAN HALEN

EDDIE VAN HALEN childrenChitaristul Van Halen este cunoscut pentru abuzul său de droguri și alcool, dar chiar și așa el a reușit să își păstreze o relație foarte bună cu fiul său Wolfgang (cu fosta lui soție, Valerie Bertinelli). Ba mai mult decât atât, Wolfgang este basistul formației Van Halen.
 
 
 
 
 

3. TOMMY LEE

TOMMY LEE childrenBateristul formației Motley Crue are doi băieți, Brandon și Dylan, cu fosta soție Pamela Anderson. Când erau mici, Tommy și-a pus băieții să își scrie numele pe brațele sale și apoi și-a făcut tatuaje permanente.
 
 
 
 
 
 

4. TOM ARAYA

TOM ARAYA familySolistul formației Slayer locuiește în Buffalo, Texas, cu soția lui, Sandra, și cei doi copii, Ariel și Tomas. Familia deține acolo o fermă.
 
 
 
 
 

5. SHAWN CRAHAN

SHAWN CRAHAN familyDeși poate părea greu de crezut, Shawn este un familist convins și un tată extrem de iubitor și protector.
 
 
 
 
 
 
 

6. JAMES HETFIELD

JAMES HETFIELD familyFrontman-ul formației metallica a trecut prin momente dificile de-a lungul carierei, dar a reușit să lase totul în urmă și să fie un tată și un soț model. Într-un interviu recent a declarat că cele mai fericite momente sunt acelea pe care le petrece alături de soție și de cei trei copii ai lor, Cali, Castor și Marcella.
 
 
 
 
 

7. DEE SNIDER

DEE SNIDER familySolistul trupei Twisted Sister, care în anii ’80, îi șoca pe americani prin atitudine, este căsătorit din 1981. Are o viață de familie „normală” și o relație foarte apropiată cu cei 4 copiii ai săi, Jesse, Shane, Cody și Cheyenne.
 
 
 
 
 
 

8. LEMMY KILMISTER

LEMMY KILMISTERFrontman-ul trupei Motorhead a declarat în cadrul unui documentar despre viața lui, că fiul lui, Paul Inder, este cea mai mare realizare a sa. Există zvonuri că Lemmy ar mai avea un fiu, dar nu ține legătura cu el.
 
 
 
 
 

9. GENE SIMMONS

GENE SIMMONS familyRecent, Gene a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu Shannon Tweed, cu care are doi copii, Nick și Sophie. În cadrul reality-show-ului Gene Simmons Family Jewels, publicul a văzut și latura blândă și părintească de „Demon”-ului din trupa Kiss.
 
 
 
 
 
 

10. SCOTT HULL

SCOTT HULL familyChitaristul trupelor Pig Destroyer și Agoraphobic Nosebleed are o relație excelentă cu cei doi copii ai lui. Da, puteți să citiți această afirmație încă o dată și să încercați să o acceptați ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here