Vita de Vie a aniversat 20 de ani de cariera la Arenele Romane

0
38

Vita de Vie 1Sambata, 20 februarie, Vita de Vie a sarbatorit 20 de ani de activitate printr-un concert sold out ce s-a desfasurat la Arenele Romane din Bucuresti.
Fanii au retrait momente emotionante din istoria de 20 de ani a trupei, alaturi de fosti membri ce au urcat impreuna cu Vita de Vie pe scena Arenelor Romane: Sorin Vasile (Pepino) si Mircea Preda (Burete).
Trupa a inclus in setlist-ul concertului si melodii care nu se regasesc in mod normal in cadrul live-urilor Vita de Vie, precum Alunga Tacerea (cantata electric) si Incep sa pierd dar si Miracolul si Radio Bucegi, piese de pe primul album, “Rahova”.
 
Vita de Vie 3Pentru noi a fost cel mai frumos concert in 20 de ani de Vita de Vie! Inca suntem sub efectul emotiei care ne-a cuprins acolo, in fata salii pline care a cantat cu noi de la inceput pana la sfarsit. Nu ne-am mai fi dat jos de pe scena, caldura cu care am fost intampinati si sustinuti a fost coplesitoare. Trebuie sa multumim si intregii echipe de productie, formata din peste 100 de oameni, care a fost la randul ei impecabila. Cu acest concert, producatorul evenimentului, Dark-Side, a reusit sa ridice stacheta si sa impuna un nou standard. De la tehnicienii de scena, sunet, lumini si proiectii, pana la PR si standurile de merchandise, totul a mers snur! Si asta pentru ca suntem cu totii o mare familie, animata in primul rand de pasiunea pentru ceea ce facem. Fiecare a fost o piesa care a functionat perfect in marele puzzle care a insemnat Vita de Vie 20 de ani. A fost o seara magica, pe care nu o s-o uitam niciodata.” Adrian Despot
 
Cu aceasta ocazie, Vita de Vie le-a oferit in semn de multumire celor ce si-au cumparat bilete online, in exclusivitate pentru 24 de ore, noul single “Inimi surde”, piesa ce a deschis si concertul de sambata seara.
 
Cei ce nu au putut ajunge la concert au avut ocazia sa urmareasca live streaming de la eveniment pe www.dark-side.ro.
Afterparty-ul ce s-a tinut in Club Fabrica le-a dat ocazia fanilor sa obtina autografe si sa-i intalneasca pe membrii trupei.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here