Vivian Campbell se luptă din nou cu cancerul

0
21

Vivian Campbell (600 x 337)Vivian Campbell, chitaristul formației Def Leppard, a anunțat că se luptă din nou cu cancerul așa că va fi rata primele concerte programate în cadrul turneului de vară al formației.
„Sunt trist pentru că boala mea a recidivat, așa că încep din nou tratamentul. Îmi pare rău că sunt nevoit să lipsesc de la primele concerte ale tyrneului de vară. Momentan stabilesc alături de doctori un program pentru tratament. Sunt sigur că ne vom revedea curând”, a scris Vivian Campbell pe pagina de Facebook.
 
Anunțul lui Vivian Campbell vine cu doar 3 zile înainte de primul concert Def Leppard. Chitaristul va fi înlocuit temporar de Steve Brown de la Trixter.
 
În octombrie 2013, după ce terminase chimioterapia, Vivian Campbell a declarat pentru revista Rolling Stone: „Cred că acum cânt mult mai bine la chitară, mai bine decât am făcut-o vreodată. Faptul că am reușit să trec cu bine peste acest hop, m-a ajutat și din punct de vedere psihic. pot să spun că acum mă bucur cu adevărat că pot cânta din nou la chitară. Am redescoperit bucuria de a cânta!”

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here