Vocea României 2015: Cei patru finalişti

0
23
VOCEA ROMANIEIIn marea finala de la Vocea Romaniei de vinerea viitoare se vor lupta Cristina Balan, din echipa lui Tudor Chirila, Tomi Weissbuch, de la Marius Moga, si Toby Ibitoye si Michel Kotcha, antrenati de Smiley. Finalistii de la Vocea Romaniei au fost alesi prin dueluri incrucisate, astfel ca fiecare antrenor a ales un concurent dintr-o alta echipa pentru a se duela cu unul din echipa sa.
 
Singurul antrenor care a reuşit să ajungă cu doi elevi în finală este Smiley. „Eu cred în echipa mea. Cred în talentul, frumuseștea și tenacitatea fiecăruia dintre oamenii pe care îi am în echipă. Nu cred că trebuie să ne gândim care dintre celelalte echipe ne poate sau nu crea probleme. Cred că trebuie să ne concentrăm să dăm tot ceea ce avem mai bun din noi, a spus Smiley pentru EVZ.
Cea de-a doua premieră reuşită de antrenor este faptul că cei doi concurenţi, Tobi Ibitoye si Michel Kotcha, nu sunt din România. Tobi, este student la chimie şi vine din Nigeria, iar Michel, student şi el, vine din Coasta de Fildeş.
„Să fim onești: ediția asta, bătălia se dă între Michel și Tobi. Michel si Tobi nu au adversar. Era Fabrizi dar ne-am plictisit sa ascultam numa italiana!”, au constatat fanii.
Bătălia pentru ultimul loc în finală s-a dat între Tobi Ibitoye, care a interpretat o piesa de la Ed Sheran, „Make it rain” si a reusit imediat sa intre in gratiile publicului. Interpretarea lui a fost perfectă.

Ce voce !!! Rar auzi asa ceva !! M -au impresionat cei doi ,de departe Tobi si Michael sunt cei mai buni !!”, au fost comentariile.
La duel Tobi a întâlnit concurentul lui Moga, Alex Florea, care a interpretat melodia trupei Talisman, „Singur”.
Puteţi citi articolul în întregime aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here