Vunk a lansat videoclipul piesei „Iubeste-ma de tot”

0
38

video VunkZeci de ore petrecute in prospectii pentru a gasi cadrele cele mai sugestive ale pitorestilor stradute venetiene, peste 14 ore de filmari, duble peste duble pentru a surprinde scena perfecta si o echipa de 7 oameni care au indurat un frig crunt, dar s-au si distrat pe masura eforturile pe care le-au depus – toate acestea au fost necesare pentru filmarea videoclipului ”Iubeste-ma #detot”. Trupa Vunk reinventeaza Valentine’s Day prin cel mai frumos cantec de dragoste al acestei primaveri care s-a lansat astazi pentru indragostitii de pretutindeni.
 
Povestea clipului regizat de Anton Sandu are in centrul atentiei scena unui sarut intre doua femei, interpretate de Ana Maria Guran, frumoasa actrita considerata ”viitorul fenomen” al cinematografiei romanesti datorita rolului din ”Lumea e a mea”, film premiat la TIFF si Karlovy Vary si modelul Ana Maria Ilinca.
 
Premiera TV a videoclipului „Iubeste-ma de tot” a avut loc astazi, 10 februarie,  la ora 15:00 pe Kiss Tv.
 
„Iubirea, de cele mai multe ori, in ochii lumii, se intampla intre oameni nepotriviti. Iubirea este o relatie construita pe emotie, nu pe logica. Este o relatie de dependenta si fiecare dintre noi avem „cheile” cuiva si le cautam la altii pe cele care ne deschid noua sufletele. Am ales sa aratam in clip o astfel de relatie, intre doua personaje feminine.  Iubirea este a celor care o simt, nu a celor care ii judeca”, explica liderul trupei VUNK.
 
Cornel Ilie spune ca mesajul pe care vor sa il transmita prin aceasta sintagma este: “Daca stati langa o persoana o zi, sa stati o zi, dar sa o iubiti #detot! Sa fie o pasiune dusa pana la capat, sa nu fie cu jumatati de masura.” Sub hashtagul #detot, trupaVunk isi asteapta fanii pe retelele de socializare sa creeze cea mai mare comunitate de oameni care se amuza tare #detot, #viseaza mult #detot, traiesc frumos #detot, isi lasa sentimentele libere #detot, darama bariere #detot, iubesc #detot.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here