Vunk sustine un concert special pentru "Vunkoholici" pe 22 martie la Hard Rock Cafe

0
32
Cornel Ilie VunkVUNK va sustine un show special pentru Vunkoholici, cei “dependenti” #DeTOT de muzica trupei, pe 22 martie, la Hard Rock Cafe prin care va celebra prietenia si distractia la intensitate maxima, alaturi de invitatii speciali Ovidiu Anton, Florena si Cristina Balan. Biletele sunt deja in vanzare pe iabilet.ro
“Prietenia se leaga mai usor atunci cand stim cum ii cheama pe cei din jurul nostru. Astfel, toti spectatorii vor purta in piept stickere primite la intrare, pe care va fi scris numele fiecaruia: Sunt… si sunt Vunkoholic. Fiecare dintre cei prezenti in sala va sti cum ii cheama pe cei de langa el si va putea intra in vorba mai usor”, spune Cornel Ilie despre conceptul show-ului de pe 22 martie.
“Invitati la acest concert vor fi Ovidiu Anton, prieten vechi care a castigat Eurovisionul cu o piesa rock si Florena care a fost revelatia concursului. Fiind prezentator al concursului am fost atent la ei si mi-am dorit sa ii invit intr-un concert de-al nostru. Cristina Balan, castigatoarea Vocii Romaniei, ne este de asemeni prietena apropiata si cu ea o sa cantam o piesa care de obicei nu e in setlistul concertelor VUNK, dar care este piesa ei preferata de la noi”, adauga liderul trupei VUNK.
Unele dintre cele mai noi hituri ale trupei, dar si altele care s-au situat in topul popularitatii de-a lungul timpului si sunt strans legate de istoria VUNK vor putea fi ascultate de Vunkoholicii prezenti la concertul de pe 22 martie.
Unele dintre cele mai noi hituri ale trupei, dar si altele care s-au situat in topul popularitatii de-a lungul timpului si sunt strans legate de istoria VUNK vor putea fi ascultate de Vunkoholicii prezenti la concertul de pe 22 martie de la Hard Rock Cafe.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.
Inainte de concert, biletele au urmatoarele preturi:
– 90 de lei cu loc la masa 
– 45 de lei fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans
In seara evenimentului biletele vor avea pretul de 100 de lei cu loc la masa si 50 de lei fara loc, in fata scenei, pe ringul de dans.
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here