Warm-Up Party SoundArt Festival cu Roman Lomtadze Drum Empire / Cruise Control (22 ianuarie)

0
85

SoundArt si Quantic va invita la o seara speciala cu Roman Lomtadze Drum Empire si Cruise Control pe 22 ianuarie ca Warm-up Party pentru festivalul ajuns la a 4-a editie. Intrarea este libera.

Organizatorii au pus la cale si un concurs pe pagina principala SoundArt Festival de pe facebook (https://www.facebook.com/soundartfestival/). Tot ce trebuie sa faceti este sa preluati (share) postarea care contine posterul evenimentului cu Roman Lomtadze si sa va inscrieti la tombola in seara evenimentului, in Quantic. La final, castigatorii, alesi prin extragere, vor beneficia de 3 abonamente nominale la SoundArt Festival 2020.

ROMAN LOMTADZE s-a nascut in Georgia, Tbilisi, dar a crescut in Cehia, unde a absolvit conservatorul de stat din Praga.

La scurt timp dupa terminarea scolii, a inceput sa faca turnee si inregistrari cu cele mai mari trupe si artisti din Cehia, Slovacia, Polonia si multe alte tari.

In 2007, a decis sa se mute la Los Angeles. De curand, este baterist pentru Daron Malakian si Scars On Broadway. De asemenea, face parte din proiectul numit Octavision si multi altii.

Roman Lomtadze sustine un concert complet la tobe si percutii, folosind calculatoare si masini de bucla incarcate cu instrumente suplimentare. Muzica sa originala contine o combinatie foarte unica de folk georgian, amestecat cu rock, metal, muzica electronica si multe alte genuri. Spectacolul este plin de batai energetice grele, ritmuri si vibratii la care oricine poate sari si dansa.

CRUISE CONTROL si-a inceput activitatea in 2018. Din trupa fac parte:

Andrei Stoicescu – vocals
Adrian Bucur – guitar
Alin Dumitru – guitar
Andrei Lescae – bass
Vlad Ștefănescu – drums

Potrivit paginii oficiale de Facebook a trupei:

Cruise Control a luat ființă pe parcursul anului 2018 și este rezultatul unui proiect muzical prietenesc de garage rock început cu doi ani înainte.
Cu puternice influențe de grunge, flow și câteva accente stoner, band-ul se distinge printr-o abordare ready-steady-go dominată de groove, o armonizare inedită între tonuri low-fi și overdrive curat, completate de o prezență vocală raspy, incisivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here