Weekend cu blues in Stagiunea Muzicala Estivala 2021: Mike Godoroja & Blue Spirit (28 august) și Nicu Patoi & Berti Barbera (29 august)

0
52

Cel de al 6-lea week-end al Stagiunii Muzicale Estivale 2021 vine nu doar cu muzica de cea mai buna calitate ci si cu „casa noua”.

Din motive de securitate a participantilor la concertele Stagiunii Muzicale Estivale pe timpul unor reparatii necesare in la Foisorul de lemn, organizatorii au decis translarea evenimentelor urmatoare (sambata, 28 august si duminica, 29 august) in cadrul Foisorului de piatra (aflat in punctul terminus al Aleii Principale care de deschide la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii).

Concertele au loc de la aceeasi ora (20.30) iar accesul (gratuit) al publicului (in spatiul special amenajat) se face incepand cu ora 19.30 (conform acelorasi proceduri regasite pe www.primarie3.ro – rubrica Stiri si Evenimente sau in locatie).

Ne asteapta un final de saptamana stropit cu muzica blues adusa de 2 nume care au facut istorie in domeniu!

 Sâmbătă, 28 august

MIKE GODOROJA & Blue Spirit ne invită pe 28 august, de la ora 20.30, in noul cadru oferit de Foisorul de piatra la un concert cu adevarat „pretios”.

Pentru ca, dupa sute de show-uri în toată țara și prezențe notabile peste hotare, artistii ne propun să fim spectatorii unui concept multimedia cu muzica originală.

O producție spectaculară în care blues-ul, rock-ul, folk-ul și tradiționalele motive românești fuzionează cu elemente teatrale și de artă vizuală.Ceea ce ii defineste, de fapt, pe MIKE GODOROJA  & Blue Spirit.

Vom fi asttel partasi la rezultatul muncii sustinute a artiștilor de a construi un show complet unic în România.

Sunt 30 de ani de când MIKE GODOROJA face muzică și sprijină muzica de calitate din România. A inregistrat cu Blue Spirit 8 albume și a compus melodii pentru Iris, Felicia Filip si Blue Spirit. A fost producătorul muzical al evenimentelor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett sau David Palmer.

Iar noul spectacol, inspirat din albumul „Născut în România„, a adunat si el deja o serie de piese foarte bine primite de public.

 Duminică, 29 august

Cat despre seara finala (29 august) a acestui week-end dedicat muzicii blues, avem bucuria sa ne reintalnim cu doi artiști atipici, anti-vedetă, care la fiecare concert  reusesc sa creeze o legătură specială cu publicul, prin atmosfera degajata, prin sinceritatea cu care-și manifestă pasiunea pentru muzică și plăcerea de a cânta, folosind un limbaj in egala masura complex și prietenos.

© Carlos Funes https://goo.gl/yR8reg

Încântați de o nouă invitație din partea organizatorilor Stagiunii Muzicale Estivale, ei s-au gândit să pregătească un program diferit de cel de anul trecut („Blue Drops„) astfel ca, în premieră, BERTI BARBERA & NICU PATOI (caci despre ei este vorba) au pregătit o seară Beatles, ca un omagiu adus fenomenului care a schimbat muzica pentru totdeauna.

În maniera proprie, ei vor cânta câteva din piesele preferate, pe care publicul le va recunoaște și le va cânta cu siguranță, pentru ca aceasta zi sa ramane in memoria tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here