Weekend fresh in Stagiunea Muzicala Estivala 2021: COBZALITY (11.09) și ZOLI TOTH (12.09)

0
92

Pentru penultimul week-end al Stagiunii Muzicale Estivale 2021 organizatorii au pregatit 2 concerte “fusion” in cadrul Foisorului de piatra (aflat in capatul Aleii Principale a parcului Al.I.Cuza – la intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii).

Astfel, sambata, 11 septembrie , trupa COBZALITY revine cu un nou si spectaculos salt facut in temele muzicale din mai toate zonele folclorice romanesti.

Acordurile care au strabatut generatii sunt “topite” in mixaje electro, stropite cu inflexiuni de jazz vocal  si repuse in dialog cu instrumente traditionale aerofone.

Pentru ca celor 3 componenti ai trupei – Bianca Purcarea, Robert Magheti si Florin Romascu – li se alatura de aceasta data Nicu Sava.

Duminica, 12 septembrie, este randul  unui musician care nu inceteaza sa ne surprinda sa  prezinte in cadrul Stagiunii Muzicale Estivale 2021 cel mai recent proiect al sau.

Cel stiut ca “Zoli de la Sistem” sau “Profu’ (de percutie) de la Cantus Mundi” sau antreprenorul de succes sau activistul ecologist –  ZOLI TOTH –  vine in aceasta seara cu un experiment intreprins in plina pandemie prin care face sa fuzioneze elemente muzicale digitale si analogice.

Accesul publicului este gratuit (in limita locurilor disponibile) dar este conditionat de normele in vigoare privind organizarea de evenimente in starea de alerta (care se pot consulta pe site-ul www.primarie3.ro  la rubrica de Stiri si evenimente).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here