Weekend stropit cu blues si dor in Stagiunea Muzicala Estivala 2020: BERTI BARBERA & NICU PATOI (8 august) și DIANA MATEI & TARAFUL CLEANTE (9 august)

0
108

Doi artisti atipici, non comerciali dar contagiosi emotional si care tocmai au realizat cel al 5-lea album al duetului („Blue Drops” – considerat de criticii de specialitate „cel mai bun album de blues acustic realizat in Romania”) – BERTI BARBERA & NICU PATOI – vin in cadrul Stagiunii Muzicale Estivale 2020 din Parcul Al.I.Cuza (IOR)  pe 8 august, de la ora 20.30, cu „o coloana sonora” pentru vieta care ne-a incercat pe toti pe toti in ultima perioada.

Trecem printr-o perioada in care trebuie sa ne adaptam la situatii prin care probabil nu vom mai trece. Momentele dificile nu ar trebui sa ne surprinda  iar problemele sunt inevitabile in orice viata traita intens, in ritm dinamic. Insa ceea ce se intampla acum ne obliga sa fim mult mai lucizi si pragmatici. Ne protejam, respectam regulile elementare de convietuire si incercam sa ne mentinem in forma, pentru ca 5 luni fara concerte este inimaginabil de mult. Nu ne plangem, mergem inainte cu gandul ca dupa rau vine bine si ca pe langa drepturi avem si obligatii. Pe 8 august cantam pentru prima da dupa 29 februarie, cand am avut concertul de lansare a albumului. Bucuria va fi mare, la fel si speranta ca vom trece cu bine peste perioada asta ciudata si ca ne vom vedea mai des. Pana atunci, va vom  imbratisa cu sunete!” – spune Berti Barbera.

Ultima seara a celui de al 4 lea weekend al Stagiunii Muzicale Estivale 2020 (duminica, 9 august) ii astepta de la aceeasi ora 20.30 pe DIANA MATEI & TARAFUL CLEANTE sa bata cu dorul care ii locuieste la poarta Foisorului de lemn din parcul IOR, intr-o fuziune de ritmuri traditionale si sonoritati de jazz.

Regulile de participare raman neschimbate. Accesul publicului (incluzand triajul observational si emiterea tichetelor de ocupare a celor 200 de locuri amenajate in deplina siguranta sanitara) se face incepand cu ora 19.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here