White Walls filmeaza primul DVD oficial la Rockstadt Extreme Fest 2015

0
20

White Walls 2015 a
Intorsi pe scena dupa o pauza de doi ani, grupul constantean White Walls revine mai hotarat ca niciodata si cu planuri marete ce speram ca vor compensa absenta indelungata.
Iar cu ocazia participarii la editia din 2015 a festivalului Rockstadt Extreme Fest, intregul show White Walls va fi filmat pentru un DVD oficial! Va puteti astepta la un show special din partea White Walls, cu un concept vizual pe masura. Este pentru prima data cand o formatie rock/metal din Romania va filma un DVD oficial la un festival de profil.
Mai mult, dupa finele sezonului concertistic de vara, formatia va pregati o serie de concerte in tara pentru a continua promovarea celui mai nou album, Escape Artist, un album ce ‘simbolizeaza evadarea din lumea reala intr-o lume imaginara, acolo unde totul este posibil. Se poate spune ca artistul isi creeaza univers dupa univers. insa artistul este in esenta om, iar incercarea sa de a crea universul ideal are ca urmare o serie de erori in ‘constructie’. Fiecare piesa reprezinta o stare traita de acest artist, un om visator, bipolar, personaj ce trece rapid de la agonie la extaz, de la calm la disperare. Albumul in sine este o calatorie catre cele mai intunecate ganduri, o lupta cu monstrii din interior, o proiectie a rolului trait in fiecare piesa.’ declara solistul Eugen Brudaru.
Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 pot fi achizitionate online de pe:
• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.
• easytickets.ro – sistem de print at home, disponibil in Romania

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here