Zen Garden, cea mai buna trupa tribut U2 , canta pe 15 octombrie la Hard Rock Cafe

0
33
Zen Garden 15 octombrie (428 x 600)Zen Garden, trupa fenomen ce face senzaţie în rândul fanilor U2 din lumea întreagă, vine la Hard Rock Cafe, pentru un recital de excepţie! Pe 15 octombrie de la ora 21:30, ai şansa să asculţi live “Mysterious ways”, “Staring At The Sun”, “One”, “Angels of Harlem” şi multe alte hituri, în interpretarea celui mai bun tribut U2 al momentului!
Zeno Sala, solistul şi fondatorul Zen Garden a fost desemnat “cel mai bun imitator al lui Bono” încă din 1999, întruchipând fidel nu numai atitudinea scenică, ci şi maniera interpretativă a solistului U2. Iar Zen Garden, formaţia pe care el a fondat-o, este singura trupă tribut din lume a cărei activitate include, pe lângă Europa, turnee în SUA şi America de Sud. Printre momentele de referinţă în cariera Zen Garden se numară concertul susţinut în 2009 la Palatul Olimpic St Jordi din Barcelona, în faţa a 12.000 de oameni, transmis live de televiziunea spaniola TVE şi spectacolul din 2010 – din Zaragoza, Spania, la care au fost prezenţi 25.000 de spectatori. În plus, Zen Garden concertează frecvent şi la întrunirile fan cluburilor U2 din întreaga lume. Aşa că, pe 15 octombrie, vino pregătit pentru un show distins, în care Zen Garden îţi va reaminti de ce muzica celor de la U2 este unică şi mereu actuală.
Biletele la concert se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.
În presale biletele au următoarele preţuri:
– 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători 
– 60 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei – acces general, cu loc la masa (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here