ZI DE LUNI

0
37

MONDAY luni*Se adună ciudăţeniile de tot soiul. De bine ce lumea s-a bucurat că se reduce TVA la alimente, băieţii deştepţi din marile lanţuri de magazine au mărit vârtos preţurile, aşa ca să fie la umbră când vine ieftinirea. Aşa că nu vom avea nicio satisfacţie! Cel puţin asta reiese acum. Poate cu apa de uz casnic să ne bucurăm puţin…
* Daniel Stanciu şi C. Anghelache pleacă de la Dinamo. Cei doi nu se înghiţeau dar pleacă în acelaşi timp, dar fără să ştie unul de altul. Anghelache a explicat că el n-a adus antrenori, n-a adus jucători, aşa că nu el răspunzător de situaţia echipei. Nu mai suportă să fie înjurat fără motiv. Nu e clar dacă a fost demitere sau determinare de demisie. Negoiţă, patronul, e decis să rezolve ceva, dar nu cred că-n acest an. Insolvenţa e încă valabilădar se speră ieşirea la final de lună.
* Un titlu deştept din Adevărul mi-a reţinut atenţia: „Uniunea scriitorilor puşcăriaşi„. Am aflat că mai nou, în ultimii doi ani au apărut 90 de cărţi publicate de deţinuţi încarceraţi. În 2006 au apărut două cărţi!!! Ce legi noi au stimulat creativitatea! Adică reducerea pedepsei pentru nişte aberaţii? Cine o fi inventat aşa ceva? Primele locuri sunt ocupate de G. Copos (5 cărţi), Adrian Năstase (3), Antonie Solomon (3).
* Gazeta a dezvăluit faptul că la Steaua echipa e făcută alternativ. Un meci Becali (şi s-a pierdut) unul Gâlcă (şi s-a câştigat). Lumea se întreabă cine va face echipa pentru meciul cu A.S.A. care va fi decisiv pentru obţinerea titlului. Suporterii Stelei nu vor veni la meci. Cei organizaţi…Astra şi CSU Craiova nu au licenţe UEFA, aşa că n-au motive să tragă la podium…
* Un adolescent a scris şase piese de teatru. Alex Teodorescu are 17 ani,  e din Cluj, s-a înscris anonim la Concursul Naţional de Dramaturgie. Dintre cele trei piese alese de juriu două îi aparţin. Şi de reţinut că nu era la penitenciar când a scris. Evenimentul zilei a publicat acest caz fericit de talent deosebit.
* Am ascultat expunerea juristului Florin Talpan de la CSA Steaua, cel care a luptat pentru a lăsa actuala echipă fără siglă, fără culori. Rar am auzit atâtea lozinci şi vorbe fără conţinut. Un debiloid mândru de isprava lui. Va fi o licitaţie şi abia apoi vom şti ce va fi.
* V. Ponta a aniversat 3 ani de la căderea guvernului M.R.U. şi începutul căderii regimului M.R.U.-Băsescu- Predoiu, cum s-a exprimat premierul. Pe Predoiu l-a vrut în guvernul lui, aşa că nu văd de ce l-ar „comemora”.  Era mai simplu să ne spună ce a rezolvat din ce a promis, nu? Câţi miniştri a schimbat, câţi au ajuns în anchetă…Oricum e straniu să celebrezi aşa ceva…Moţiunea de cenzură au semnat-o şi cei din PNL dar şi unii din PDL, care sunt colegi azi în Marele partid liberal…Bizarerii politice.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here