Zoli TOTH Project a lansat videoclipul piesei Choral 147

0
66

Adrian Enescu, Zoli Toth și Aurel Mitran
Adrian Enescu, Zoli Toth și Aurel Mitran

Miercuri, 4 martie, intr-un cadru elegant, inconjurat de profesionisti ai industriei muzicale, artisti de elita si presa de specialitate, Zoli TOTH a lansat Choral 147, cel mai nou videoclip al proiectului care ii poarta numele.
 
Regia este semnata de Dorin Marcu, iar piesa compusa de Adrian Enescu este o combinatie de mai multe genuri muzicale, clasic si electro. Clipul prezinta povestea unei fete care viseaza sa ajunga printesa, doar ca acest vis se transforma intr-un cosmar.
 
Videoclipul a fost lansat in atmosfera neo-barocă a unei vile interbelice din Bucuresti in cadrul unui eveniment la care au participat Gianina Corondan, Cornel Ilie (VUNK), Adrian Despot (Vita de vie), Nicu Alifantis, Virgil Iantu, Alexandru Darie, cei mai importanti organizatori de evenimente din Romania, manageri si impresari artistici, oameni de radio si televiziune, bloggeri, dar si prieteni ai proiectului. Dupa interpretarea catorva piese din repertoriul Zoli TOTH Project, toti cei prezenti au apreciat la unison calitatea proiectului, acuratetea actului artistic, avangarda si potentialul international al proiectului.
 
„Erau vremuri cand muzica nu avea nevoie de cuvinte ca sa spuna foarte multe. Exista artisti care continua calea asta… Drum bun, Zoli TOTH Project!” – Cornel Ilie ( VUNK)
 
Membri Zoli TOTH Project sunt Iulia Bandilă (vioară), Bogdan Pop (percuţie, vibrafon), Mihail Grigore (violoncel) si Zoli Toth (percutie, marimba), absolventi ai Universitatii de Muzica Bucuresti sau Academiei de Muzica din Cluj Napoca, multipli laureati ai concursurilor nationale de profil.
 
Vestimentatia formatiei pentru acest videoclip a fost asigurata de Veronica Frisan.
 
Zoli TOTH Project este o formula unica in lume datorita combinatiei de instrumente. Proiectul a luat fiinta in 2014 si a sustinut peste 30 de concerte in primele 6 luni de activitate.
 
Pentru anul 2015, Zoli TOTH Project are in agenda concerte la festivaluri importante din tara si strainatate, dar si lansarea unei piese de teatru despre care va vom oferi detalii in curand.
 
Urmatoarele aparitii ale Zoli TOTH Project deschise publicului larg sunt programate pe: 18 martie 2015 la Ateneul Roman si pe 31 martie 2015 la Sala cu Orga din Chisinau.
 
Detalii despre activitatea formatiei puteti gasi pe www.ZoliTOTH.ro sau pe pagina oficiala de Facebook – Zoli TOTH Project.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here