IN MEMORIAM |MIRELA ZAFIRI (1.05.2010)

0
236

Mirela ZafiriAm sărbătorit 1 Mai prin muncă, activitate culturală şi prin educaţie. Soprana Mirela Zafiri, născută la Lugoj în urmă cu 41 de ani, a acceptat să stea cu noi 4 ore.
Este doctor în muzică la Universitatea Naţională de Muzică, Bucureşti (din 2008). A avut, până-n prezent, 23 de roluri în operă, 5 în operetă, a susţinut zeci de recitaluri de lied românesc, dar şi de jazz simfonic. Am descoperit-o în urma unei colaborări cu regretatul Bela Kamocsa şi Bega Blues Band. Din 1998 până azi a obţinut premii peste tot: de la „Crizantema de Aur” ( Târgovişte) până la mari concursuri de interpretare din Coreea sau Italia. În acest an a obţinut Premiul special pentru promovarea muzicii româneşti, din partea revistei „Actualitatea Muzicală”. Are 5 CD-uri până-n prezent. Acum este prim solistă a Operei de la Braşov.
Veţi afla multe despre viaţa unei tinere artiste de succes, despre gusturile sale în sfera pop, o veţi auzi cântând fără ezitare, răspunzând celor mai ciudate întrebări primite de la ascultători.
LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here