Marina Scupra la Psihologul muzical (ediția 743 – 24.12.2016)

0
380
Multe sărbători, multe urări în această ediție. Marina Scupra a debutat în emisiune exact de ziua ei, motiv pentru care-i mulțumesc și aici pentru că a acceptat să petreacă o parte din zi împreună cu  ascultătorii R.R.A. Era și Ajunul Crăciunului, precum și Sf. Eugen. Așa că nu e de mirare că am ajuns la aproape 600 de mesaje de la ascultătorii din toate colțurile lumii.
După o deschidere cu Pink Martini, Train, Neil Diamond veți auzi multe piese din repertoriul solistei care a lipsit nepermis de mult din lumina reflectoarelor. Ne-a povestit despre prima profesoară de la Școala Populară de Artă, Gloria Bordea (1980-83), despre debutul în TVR, despre Trofeul de la Mamaia obținut în 1984 , despre numeroase spectacole susținute la Teatrul de Revistă C. Tănase. Veți auzi povestiri despre cât de greu e să realizezi un CD, deși ai peste 30 de ani de carieră. Marina Scupra ne-a oferit și o piesă și pentru sărbătoriții Eugene (compoziția lui Dan Dimitriu, pe versurile lui George Țărnea din 1992). Lista preferințelor s-a potrivit cu noaptea de sărbătoare incluzând piese cu Barbra Streisand, Celine Dion, Nana Mouskouri, Scorpions, Jennifer Rush ș.a.
Agenda pop-rock  vă oferă piese cu Florin Săsărman, Evandro Rosetti, Motorhead, Anita Baker, George Strait, Daniel Iancu, Jethro Tull, Doru Tufiș, Supermarket și alții. Cântece de Ajun de Crăciun, dar și altele.
Topul Nonconformist a inclus piesele votate de ascultători, ca fiind cele mai enervante prin difuzare excesivă în 2016. Primele locuri sunt ocupate de Carla’s Dreams – Sub pielea mea (Eroina), 2. Mihail- Mă ucide ea, 3. Lidia Buble ft. Amira – Le-am spus și fetelor ș.a.m.d. Lista a inclus aproape 100 de titluri propuse de ascultători.

Audio:


Selecția mesajelor (au fost aproximativ 600!)
Marina Scupra la Psihologul muzical 2016Morar Sorinel Sarbatori linistite !!!! La multi ani !!!!
Marius, metalfan Wow! Pampsy s-a „globalizat”. Super globuleţ! 🙂
Manu Chețan Bună noapte,d-nul Andrei..şi multă sănătate..ridiche neagră cu miere de albină ați luat?
Simona, metalfan Wow! LMA sărbătoriţilor din studio! În sfârşit a venit Marina Scupra la Psiholog! 🙂 De acum pot spune că le ştiu pe toate „Marinele” din muzica uşoară românească.
Robby, Reşiţa LMA Marina Scupra! LMA dle Eugen! 🙂 Eu am auzit de invitata nopţii de la… mama… dar nu-mi amintesc să o fi văzut… Mă bucur că am şansa să o descopăr! 🙂
Maria Panescu Chiar speciala! Cred ca a fost cea mai tanara castigatoare, la 17 ani, parca ! O frumoasa !
Radu Emica Buna noapte,Andrei!La multi ani, Marina! Cu drag va ascultam din Hunedoara!
Adrian Va ascult din Germania.La multi ani va urez!!! Îmi alinați dorul de fetiță mea.
Rafael Gabriel La multi ani Craciun fericit Sarbatori fericite la toata lumea.
Dorica Morosanu La multi ani,Marina!!!! Craciun fericit!!!!
Boogie Cât de tare! Marina Scupra a venit de ziua ei, Marina Florea a venit de ziua ei şi… dacă nu mă înşel, Marina Voica a venit la emisiune în preajma zilei de naştere… Aşa v-aţi propus? 🙂
Sergiu Ioan Tabarcea · Bună dimineața,la Moș Ajun ! Sărbători fericite tuturor ! Sergiu din Suceava.
Vasile Cioca Bună dimineața, și eu fac parte din clubul răciților. Vă spun la mulți ani amândorura, sănătate maximă și sărbători fericite alături de cei dragi. Imi este dor de un concert al Marinei din anii 85-90!
Adriana Ursu Buna seara! Doamna Marina, la multi ani fericiti! Imi place mult melodia „te iubesc”…poate o vom asculta in noaptea asta.. ( cu dedicatie pentru sotul meu drag, te iubesc la nesfarsit…)Craciun fericit!
Teddi, Londra Incredibil! Încă mai ştiu versurile acestei piese… deşi nu am mai ascultat-o de… multă vreme…
Viorica Tantagoi · La mulți ani! Sănătate și tot binele din lume! Linişte şi pace! Cu Dumnezeu înainte!
Mihaela Neacsu ·  Marina Scupra -un artist minunat !
Ady, Râmnicu Vâlcea Sărbători fericite! LMA Marina! Super voce!
Diana Niciodată obosit/ Doar un pic mai răguşit / Toată noaptea ne vorbeşte / Cu pauze când tuşeşte, / Să ne trăieşti Eugene / Că eşti tare bun, măi nene!! (N-am găsit altă rimă) 🙂
Sufletel Val · Pictez si va ascult si ma buuuuuucuuuur pentru ceea ce aud: una din acele minunate VOCI care au intrat si au ramas in sufletul meu – vocea Marinei Scupra! Lumina lina sa va mângâie sufletele si-n zilele acestei sarbatori! Multumiri pentru emisiunile unice pe care le faceti! Cu drag!
Boogie Cred că sunteţi o mamă de gaşcă. Nu aţi vrea să fiţi şi mama mea ca să mergem împreună la concerte? 🙂
Cristina Roman Mă bucur să o ascult pe Marina Scupra după mulţi ani de aparentă tăcere. De ce a ales să se retragă din muzică în anii 90? Mi-aş dori să o văd mai des. 🙂
Sandu Rotaru La multi ani sarbatoritei!!! Craciun Fericit tuturor!!! Suntem ca de obicei pe drumuri si va ascultam cu mare placere! „Provincialii” va saluta!!!
Adrian Monafu La multi ani dna Marina,la multi ani dnul Andrei Eugen,super voce dna Marina emisiune plăcută in continuare! Crăciun fericit!
Elena Vă ascult şi gătesc. Oala cu sarmale e pe foc, cozonacii sunt la dospit, iar eu între timp fac cârnaţii. Totul e mai plăcut când le fac alături de voi! 🙂
Paula Aveţi şi brad acasă sau nu vă lasă căţeluşul şi pisica? Eu găsesc bradul dărâmat în fiecare dimineaţă… Am pisică.
Elena Lucica Perca Ce seara frumoasa !! A fost pregatita special ..ca ,, dar ” de Mos Craciun ! ? La multi ani , fericiti Marina ! Imi amintesc tare frumos ..anii de …multa prezenta la spectacole , eu fiind … la o varsta frumoasa de ….se spune ! ?  🙂 ….da …75 !!!!! Ce voce ….si seara !!!!! Multe felicitari domnu Andrei , vinerea ( seara ) …e program normal …. 🙂 Craciun fericit !!!
Maria Mincan La mulți ani dulceața mea! Nu te-am mai auzit de nici numai știu când… Sărbătorile cu bine!
Kiss-Maxim Doina · Craciun fericit! 🙂 Sanatate maxima, tuturor!
Cristi, Olanda LMa Marina! LMA Eugen! Sărbători fericite!
Teddi, Londra Abia aştept să se termine anul acesta! A fost foarte greu… Au murit atâţia artişti, iar acum… am rămas şi fără revistele de rock şi heavy-metal şi progressive rock din UK… Sunt şocat… aveam abonamente la Classic Rock şi Metal Hammer… 🙁
Dan fan The Cure LMA dle Partoş! Sărbători fericite! Eu citesc N.M.E. Dar, îmi pare rău pentru dispariţia acelor reviste.
Marius, metalfan ar mai fi Kerrang, deşi nu-i tocmai pe genul meu… În mod normal, celelalte reviste ar trebui să se reprofileze puţin… Să mai scrie şi despre blues, progressive rock, hard rock şi heavy-metal. Dar mi-e teamă că lovitura aceasta este dată rock-ului cu intenţie. E o cale să bage de tot în underground aceste genuri muzicale (hard, blues, progressive)… Industria le-a „marginalizat” de mult…
Robby, Reşiţa Eu mă bazez pe site-ul dvs. De acolo îmi voi lua informaţiile.
DarkAngel Haideţi să privim partea bună, pozitivă: e trist că nu mai există aceste reviste, dar asta înseamnă, poate, că artiştii internaţionali vor acorda interviuri mai uşor. 🙂 Deci, hai pe ei! 🙂
Sabina Superbă piesa lui Daniel Iancu! 🙂
Violeta şi Ovi Mulţumim pentru Jethro Tull, dar şi pentru colindul lui Daniel Iancu. Crăciun fericit! 🙂
Diana FC Bon Jovi Vă mulţumesc! Ce frumos cadou! A venit Moş Crăciun mai devreme! 🙂
Ramona Ce bucurie mi-aţi făcut cu Cliff Richard. Nu mai ştiu nimic despre el.
Doiniţa Gata! Am făcute piftia. 🙂 Excelentă noapte! Vă mulţumesc!
Black Eloise Acest top doare… rău!
George, Los Angeles Vai de mine…. Sunt groaznice piesele! Regret… 🙂
Laurenţiu Aţipisem… credeam că am atins din greşeală radioul şi am schimbat postul… 🙂
Oana Mie îmi place Carla s Dreams! E bestial!
Amy E straniu că se iau unii de Carla s Dreams pentru că nu-şi arată faţa… Dar când cei de la Kiss erau pictaţi cum era? Dar de Alice Cooper de ce nu se ia nimeni? Sau de Marilyn Manson? Ei au voie? Carla s este un artist şi jumătate! Extrem de talentat şi spune ce gândeşte. Probabil că asta deranjează.
Arici Ţepos Chiar mă întrebam când apare şi Fuego :)))
Dorina O noapte extraordinară! Mulţumesc! LMA şi sărbători fericte! 🙂
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here