24 de școli din București rămân închise, elevii vor învăța online. Lista completă a unităților de învățământ în scenariu roșu

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
101

24 de școli din București vor începe cursurile exclusiv online, conform scenariului roșu, a decis joi Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, în urma unei ședințe care a avut loc la Prefectura Capitalei. Alte 595 de școli se vor deschide conform scenariului galben, cu o parte din elevi la școală și o altă parte acasă, online.

Cinci dintre aceste școli nu se deschid din cauză că s-au înregistrat cel puțin trei cazuri de Covid. Lista acestor școli o puteți consulta aici sau mai jos.

La cele cinci școli care vor face cursuri exclusiv online s-au înregistrat cel puțin 3 cazuri de coronavirus, astfel că primele două săptămâni toți elevii vor învăța de acasă.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/educatie/comitetul-pentru-situatii-de-urgenta-18-scoli-din-bucuresti-raman-inchise-luni-iar-elevii-vor-invata-online-cate-scoli-se-deschid-1366273

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here