26 IANUARIE

0
40

ATE_1112302711.jpgO zi amestecată în stări. Nu mă refer la starea mea de sănătate care e penibilă în acest moment. Ştiam că se va vorbi iar despre Ceauşescu. Speram să nu fie aşa, dar s-a vorbit şi s-a scris. Măi. copii, voi l-aţi iubit, l-aţi venerat pe dementul ăla! Nu am dubii. După 25 de ani să pierzi atâtat timp scump pentru cei care au ţinut ţara asta pe loc e un semn patologic deja. S-au mai îndrăgostit unele de răpitorii lor, dar un întreg POPOR???
În fine, pentru mine e ziua nepoatei mele din SUA, Kathy. Ea s-a născut într-o ţară liberă şi a crescut liberă. Sora mea se poate mândri cu ea. Acum e şi ea tânără mămică şi psiholog şi trăieşte-n Argentina. Asta înseamnă 26 ianuarie pentru mine!
M-a bucurat enorm succesul lui Mergea, alături de colegul său, în faţa gemenilor americani, care păreau mereu imbatabili. Victoria merita mai multă atenţie din partea presei.  Mergea a învins dublul NUMĂRUL UNU din lume de ani de zile!
Am aflat dimineaţa că Demis Roussos ne-a părăsit. Avea 68 de ani. Murise cu o zi înainte, dar ştirea n-a devenit oficială prea repede. Grecii aveau şi au alte treburi, iar Demis este un artist mondial.  Pînă n-am văzut ştirea pe Rai Uno, n-am crezut. Demis este unul dintre preferaţii adolescenţei mele. Ştiam şi ştiu toate piesele Aphrodite s Child. Am avut vinilul de debut şi apoi toate cele importante. Multe momente grele din viaţa mea au fost asociate cu „I Want To Live”, „It s Five O Clock” sau „Rain And Tears”. L-am văzut la Bucureşti în 2008. N-a fost bine că m-am dus. Uneori trebuie să ai fler şi să-ţi păstrezi amintirile frumoase intacte.  Acum îmi dau seama cât de mult mă afectează dispariţia lui. Fiica lui a declarat că erau pregătiţi, pentru că nu se simţea bine. Niciodată nu poţi fi pregătit suficient pentru ultima cântare! Aşa cred…Dumnezeu să-l odihnească!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here