2Cellos, cover de succes după hitul “Despacito”

0
35

2cellosÎntr-o vară declarată a hitului “Despacito”, membrii 2Cellos au lansat o versiune după piesa anului. Succesul cover-ului “Despacito” în interpretarea celor două violoncele nu a întârziat să apară, ajungând într-o singură zi la peste un milion de vizualizări pe YouTube. Acum, versiunea lor se apropie cu paşi repezi de opt milioane de vizualizări. 2Cellos revine în România pe 5 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti. Un eveniment organizat de Balkan Entertainment Group.
 
“Despacito”, melodia care a făcut înconjurul lumii, a fost declarată pe 19 iulie, la doar şase luni de la lansare, drept melodia cu cele mai multe streming-uri din istorie, întrecând melodii ale artiştilor precum Justin Bieber sau Ed Sheeran. Cu peste 2 miliarde de vizualizări pe YouTube, hitul a fost interpretat şi în finala The Voice U.S.A., de participantul Mark Isaiah alături de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, cântăreţii melodiei originale.
 
2CELLOS 5 decembrieVideoclipul “Despacito” a fost realizat de Kristijan Burlovic. “Ne-am distrat cu versiunea noastră pentru “Despacito”. Lucram în studioul din Zagreb și am venit în mod spontan cu acest aranjament, așa că l-am înregistrat și l-am filmat într-un bar local și pe străzile din jurul studioului. Este o melodie extraordinară și am vrut să împărtășim cu voi bucuria muzicii și a verii! „, au declarat Luka și Stjepan.
 
2Cellos se află în plin turneu de promovare a noului album “SCORE”, bifând deja pe listă ţările Japonia, Croaţia, Italia, Spania, Germania, Slovenia şi Serbia, iar restul verii o vor petrece în S.U.A. Pe 5 decembrie 2017, trupa originală din Croaţia revine pentru a treia oară în concert la Sala Palatului din Bucureşti.
 
Cu albumul “Score”, 2CELLOS abordează un stil nou, prin includerea în repertoriu a celor mai iubite hit-uri din muzica de film, deopotrivă clasice și contemporane. “Score” a fost lansat pe 17 martie 2017, iar turneul mondial pentru promovarea acestuia a început în luna iulie a acestui an, în SUA.
 
Biletele la concertul de la Sala Palatului, din data de 5 decembrie 2017, sunt disponibile la prețurile de 120 lei, 150 lei, 200 lei, 250 lei, 300 lei și 350 lei. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și benzinăriile OMV).
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here