Tori Amos a lansat single-ul "Cloud Riders"

0
21

MUnul dintre cei mai de succes, prolifici si sonori artisti din generatia ei, Tori Amos lanseaza track-ul Cloud Riders, primul single extras de pe albumul Native Invader, care va fi lansat pe data de 8 septembrie, alaturi de Decca Records.
 
Cel de-al 15-lea album al lui Tori Amos este o experienta carnala de muzicalitate, protest, blandete si durere. In vara anului 2016, cantareata a facut o excursie prin Smoky Mountains din Carolina de Nord. Intentia a fost de a se reconecta la povestile si versurile originale, inspirate de locurile natale ale familiei mamei ei, care era din Carolina de Nord si din zona Smoky Mountains. Venirea iernii, doua evenimente seismice sunt lucrurile care au dat peste cap, insa, axa planurilor ei. Situatia alegerilor din Statele Unite si faptul ca mama ei, Maryellen Amos, a suferit in ianuarie un atac cerebral sever, care a facut-o incapabila de a se mai exprima, au fost evenimente neasteptate, ce au cotribuit si ele la dezechilibrarea balantei ei existentiale.
 
Tori Amos va incepe un turneu international pe 6 Septembrie in Irlanda si include show-uri la Royal Albert Hall pe 4 octombrie, la Manchester’s Palace Theatre, pe 5 occtombrie si la Glasgow’s O2 Academy, pe 6 octombrie.
 
Cel de-al 15-lea album al lui Tori va fi disponibil fizic si digital, dar si ca vinyl, mai tarziu anul acesta. CD-ul va fi disponibil standard si deluxe; ultima dintre ele include o carte pe post de coperta si doua piese bonus.
 
Tori a fost primul artist major care a lansat un single disponibil pentru descarcare. Nominalizata pentru mai multe premii Grammy, ea si-a transformat piesele in romane grafice si a produs mai multe videoclipuri inedite de-a lungul carierei. Spre finalul anului 2016, aceasta a lansat piesa Flicker, pentru cunoscutul documentar Audrie and Daisy, abordand problema abuzurilor sexuale din timpul liceului. Cunoscuta pentru proiectele umanitare, Tori este co-fondator al RAINN, cea mai mare organizatie impotriva abuzurilor sexuale.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here