3 OCTOMBRIE, REPERE DE LUNI!

0
23

George EnescuDana Marin a pus punct diferitelor speculații și atacuri la adresa cadrelor medicale de după decesul lui Gyuri Pascu. A postat pe Blog opiniile și observațiile ei. Le-am văzut citite selectiv de M. Gâdea (A3). Ca fostă soție și prietenă până la capăt, a procedat bine. Un subiect încheiat. Rămâne imensul regret al tuturor că Gyuri nu mai e. Eu rămân la opinia că Gyuri putea fi salvat. Așa simt! La 55 de ani ai lui…nu pot accepta altă abordare. Dumnezeu să-l odihnească!
https://danielamariamarin.wordpress.com/2016/10/03/pentru-gyuri-1/?email=andreipartos60%40gmail.com&action=subscribe&blog_id=42946950&source=https%3A%2F%2Fdanielamariamarin.wordpress.com%2F2016%2F10%2F03%2Fpentru-gyuri-1%2F&sub-type=actionbar-follow&_wpnonce=85c58a8340
 
Am vizitat, pentru prima oară în viață, localitatea Breaza. Liniște, vile numeroase și estetice(nu toate), oameni de toate felurile dar drăguți, aer curat, multă verdeață și flori. Ar mai fi loc de niște asfalt pe unele străzi, străduțe, alei. Edilii iubesc cultura, au Strada Aleeea George Enescu, Strada Aleea George Coșbuc ș.a.m.d. Le puteau spune direct Alee, fără Stradă sau invers, dar se poate corecta. Acum înțeleg de ce merg tot mai multe VIP-uri mici și mari acolo. Nu e nici munte, nici șes. Am avut parte de vreme bună. La restaurant au produse bune și pâine adevărată.Chiar dacă aseară am ratat meciul de fotbal, pentru că la cabliștii de acolo nu ajung DigiSport1 și DolceSport1 nu am regrete.
Andrei Stefan
Azi un băiat special a împlinit 4 ani și 10 luni și mi-a zis la telefon că e foarte ocupat, că se uită la un film cu Angry Birds, nu poate vorbi dar să-i las un mesaj prin SMS! Omulețul va ajunge departe, de asta sunt sigur. Râd și acum, când scriu aceste gânduri.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here