4 formații noi confirmate la Maximum Rock Festival 2016

0
15

Serenity Maximum Rock Festival 15 octombrieO nouă ediție MAXIMUM ROCK FESTIVAL va avea loc anul acesta în perioada 14-15 octombrie la Arenele Romane din București, iar alte patru noi formații au fost deja confirmate să se alăture line-up-ului deja cunoscut.
Astfel, SERENITY (Austria), BEYOND THE EXISTENCE (Grecia), LACHRYMOSE (Grecia) și VELIAN (Bulgaria) sunt noile formații ce vor concerta anul acesta la Maximum Rock Festival, alături de alte trupe confirmate anterior, precum KAMELOT (SUA), MOONSPELL (Portugalia), IN MOURNING (Suedia), VOTUM(Polonia), TIARRA (Romania), E-AN-NA (Romania), ARSEA (Italia), ANURYZM (Emiratele Arabe Unite)și BURNING ROME (Italia).
Vă reamintim că aceasta este ultima săptămână în care mai puteți achiziționa abonamente la prețul promoțional de 99 RON, urmând ca apoi să poată fi cumpărate la prețul de 115 RON și 125 RON sau 135 RON în perioada festivalului. Acestea pot fi găsite pe www.AmBilet.ro, www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas).
Ticketele VIP sunt SOLD OUT.
 

SERENITY

Serenity este o trupă originară din Austria, fondată inițial în anul 2001, dar care și-a început activitatea profesională în anul 2004, abordând stilul Power Symphonic Metal. Muzica acestora este inspirată din evenimente și personalități importante ale istoriei precum Sir Francis Drake, Marco Polo, Galileo, Beethoven și Napoleon.
În anul 2007, Serenity a plecat într-un concert european alături de trupe precum MORGANA LEFAY, SACRED STEEL, THRESHOLD, MACHINE MEN, COMMUNIC, KAMELOT și ADAGIO, iar în 2009 s-a alăturat formației KAMELOT în turneul acestora -„Rule The World Tour 2009”, tot în același an plecând în turneu alături de austriecii de la EDENBRIDGE sau cântând ca invitați speciali pentru THRESHOLD în „Essence Of Progression”-tour 2009.
În 2013, aceștia au lansat cel de-al patrulea album al lor, intitulat „War Of Ages”, iar în 2016 au lansat „Codex Atlanticus”, albumul cu numărul cinci al trupei. În prezent, trupa are planificate mai multe concerte în Europa, inclusiv alături de Tarja Turunen și lucrează la un nou album.
Albume:
„Words Untold & Dreams Unlived” (2007)
„Fallen Sanctuary”(2008)
„Death & Legacy” (2011)
„War of Ages” (2013)
„Codex Atlanticus” (2016)
Componență:
Andreas Schipflinger – tobe, backing vocals
Georg Neuhauser – voce
Fabio D’Amore – bass, backing vocals
Cris Tían – chitară
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here