Măsuri sporite de securitate la Festivalul Wacken Open Air din Germania

0
36

music metal fans aOrganizatorii Festivalului Wacken Open Air, care va avea loc pe 4 și 5 august, au sporit măsurile de securitate, decizia fiind luată după incidentele tragice din Franța și Germania. În acest an sunt așteptați la festival 85.000 de spectatori.
Directorul festivalului, Thomas Jensen, a declarat: „Am actualizat planul de siguranță, având în vedere evenimentele recente, starea vremii și situația tensionată din Germania. Firma care asigură paza știe ce are de făcut și este bine pregătită. Am luat decizia să nu permitem accesul în perimetrul festivalului cu rucsacuri sau altfel de bagaje”.
Și organizatorii Festivalului Bloodstock din Marea Britanie se gândesc să introducă măsuri de securitate similare. „Vrem să ne asigurăm că la Bloodstock toată lumea va fi în siguranță. După incidentele din Franța și Germania, cred că este nevoie de o regândire a planului de siguranță. Deocamdată nu am stabilit ce măsuri de siguranță suplimentare vom introduce, dar vă asigurăm că vor exista schimbări”, au declarat oranizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here