6 într-un Trabant, „ca pe vremuri” – Concert la Arenele Romane (15 iunie)

0
43

Holograf Iris Compact 15 iunieDupă 20 de ani Holograf, Iris și Compact, cele 3 trupe care în ultimii 40 de ani au dat muzicii rock din România hituri memorabile, se reunesc pe aceeași scenă la Arenele Romane pe 15 iunie, începând cu ora 18, în spectacolul “Ca pe vremuri”.  
 
Construit în jurul nostalgiei stârnite de amintirile primelor iubiri, a nopților pe plajă când se șopteau la ureche declarațiile de dragoste și promisiunile de iubire eternă, concertul de la Arenele Romane vine la pachet cu multe elemente menite să ne trezească amintiri dragi.
 
Una dintre ele este imaginea unui Trabant ticsit cu oameni care merg fericiți la mare înghesuiți ca într-o cutie de conserve. De aceea, organizatorii de la Sublime România au decis că această imagine poate fi readusă în atenția vechilor fani printr-o promoție la bilete. Cumperi 5 bilete și îl primești pe al 6-lea gratis pentru că, nu-i așa? Viața e mai frumoasă când o petreci cu prietenii. Detalii aici: https://www.iabilet.ro/bilete-ca-pe-vremuri-holograf-cristi-minculescu-iris-compact-28879/
 
O a doua promoție la bilete face trimitere către cartușul de țigări, simbolul unui turneu memorabil din anii 80, Marlboro Tour, care a străbătut întreaga țară și în cadrul căruia s-au derulat zeci de povești de iubire și sute de nopți albe. Astfel, așa cum cartușul conține 10 pachete de țigări, poți cumpăra 8 bilete și mai primești două gratis, ca să fie cartușul complet.
Timp de 5 ore la rând, hituri precum “Fata din vis” (Compact), “Să nu-mi iei niciodată dragostea” (Holograf) sau “Baby” (Iris) vor readuce în atenția publicului vremurile tinereții și ale adolescenței de altădată.
 
Pentru ca valoarea să aibă și mai multă savoare, ștafeta trebuie predată către generația care preia din mers atitudinea și manifestarea rock, o trupă de adolescenți promițători și hotărâți: Wings of Hope. Ei vor cânta în deschierea concertului “Ca pe vremuri”, care va dura mai bine de 5 ore.
 
Bilețele au preț între 60 lei și 234 lei și se găseasc pe www.iabilet.ro  și în magazinele Flanco.
Evenimentul este organizat de Sublime România și comunicat de HTAG PR.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here