A-Chord la Psihologul muzical (ediția 806 – 10.03.2018)

0
168

A-Chord la Radio Romania 2018Ediția începe cu o dedicație făcută tuturor cu ocazia Zilei Internaționale a Excelenței (Awesomeness), apoi cu o noutate 2018  Ritchie Blackmore(care va fi protagonistul Topului Sentimentaldin ediția următoare), o urare de ziua lui Adrian Ordean (aflat în turneu cu Compact B a răspuns la telefon).
Au revenit în studio după 4 ani membrii grupului A-ChordAndrei Șocarici (voce, chitară), Alex Bugalete (bas, muzicuță, arte marțiale), foști colegi de școală, ingineri, Ionuț Platon (chitară solo, backing vocals, medic stagiar) și George Marinescu (tobe, cajun în cazul nostru, backing, inginer) au venit cu un album nou lansat în acest început de an, „Cu mâinile goale” de pe care au și interpretat live câteva cântece. Au propus și cântece cu ZZTop, Pink Floyd, John Fogerty, Chris Rea ș.a.m.d. Veți afla multe despre membrii grupului, despre concertele lor, despre pasiunile lor, despre instrumente, autografe. Peste 3000 de oameni au urmărit momentele filmate-cântate din timpul nopții de pe Facebook și Youtube.
Agenda pop-rock vă propune cântece cu Marcian Petrescu, Sara Montiel, Boston, Tab Hunter, Tina Charles, Judas Priest, Barry White ș.a.
Topul sentimental i-a aparținut solistei, actriței americane Cher iar cântecele cu cele mai mult voturi au fost 1. If I Could Turn Back Time, 2. Walking In Memphis, 3. I Got You Babe (în duet cu Sonny).
Veți mai jos câteva dintre intervențiile prin SMS ale ascultătorilor noștri de pretutindeni.
 
Audio: 
 
Selecția mesajelor:
Enceanu, Braşov Bună seara dle Andrei! Să ştiţi că iarăşi vă vom asculta până la ora 5.00.
Ionela, Călăraşi Salut! Mă gândeam astăzi că noi, ascultătorii suntem foarte norocoşi că putem beneficia de 5 ore alături de un psiholog. Şi nici măcar nu le plătim. J Vă mulţumim! Ne simţim mult mai bine după terapia muzicală!
Daniel, Bucureşti Piesa Rainbow sună ca+n anii 70… Mă aşteptam ca Blackmore să fi evoluat puţin… Adică să vină cu un sound de 2018. Dar, mă rog, merge şi aşa.
Raluca Mă bucur că a revenit Blackmore la rock! Poate renunţă la muzica acustică!
Liviu Felicitări invitaţilor! Mi-a plăcut prima piesă!
Laurenţiu Sunteţi foarte melodioşi băieţi! Felicitări! Sună bine prima piesă şi abia aştept să le aud şi pe celelalte!
Marius, metalfan LMA Adi Ordean!
Tania, Ucraina Felicitări invitaţilor! Îmi place foarte mult muzica lor! Aş vrea să îi întreb ce părere au despre Jethro Tull?
Valentin Chiar sună bine trupa! E o surpriză plăcută pentru mine. Mulţumesc!
Cornel, SUA Vă salut cu drag! În fiecare vineri sunt cu voi. Mă întorc de la Dallas la Michigan, 5 ore fără oboseală alături de voi. Invitaţii sunt deosebiţi, la fel şi atmosfera. Vă mulţumesc!
Adela Foarte mult îmi place trupa! Felicitări!
Simona, metalfan Credeţi că mai sunt utile videoclipurile pentru promovarea unei piese?
Ştefania, Boston Vă transmit gânduri bune! Vă ascult de multă vreme, vă urmăresc şi postările pe FB. Mi-au plăcut invitaţii din această noapte. Profit de ocazie să vă mulţumesc pentru că ieri am aflat de pe pagina dvs despre faptul că Nick Cave face întâlniri cu fanii. Mă bate gândul să îmi cumpăr bilet, dar eu nu sunt prea comunicativă şi încă nu m-am hotărât să dau 100 de dolari ca să mă duc şi să tac din gură acolo… Mai vedem.
Corina 100 de dolari ca să vorbeşti cu un artist? Adică… fără concert?! Scump! Foarte scump!
Patricia, Sao Paolo Mie mi se pare o idee bună. Eu aş cumpăra bilet. Adică, este ceva organizat, stai alături de vedeta preferată o oră şi jumătate, fără să se îmbulzească nimeni, pui întrebări, ţi se răspunde… Nu e ca la Meet&Grett unde, stai la coadă, faci o fotografie, iei un autograf, dai mâna cu respectivul şi apoi pleci. Nu cred că e scump pentru că nu va fi într-o sală mare.
Florentina, Toronto Eu am fost la o astfel de întâlnire în urmă cu vreo 15-16 ani. A fost ceva asemănător, doar că artistul în cauză era Leonard Cohen. Am plătit atunci mulţi bani. Mi-am pregătit întrebările, abia aşteptam. Am intrat, m-am aşezat pe scaunul meu, era o sală micuţă de 50 de locuri, plină evident. A stat atunci cu noi peste 2 ore. Problema a fost că atunci când Leonard Cohen a intrat în sală mie mi-a îngheţat creierul şi n-am fost în stare să scot nicio vorbă. Stuartul care oferea microfonul oamenilor m-a tot întrebat dacă sunt sigură că nu vreau să adresez nicio întrebare (pentru că plătisem atât de mult). N-am putut. Dar nu-mi pare rău. Experienţa în sine a fost extraordinară!
Marius, metalfan Şi eu am fost la o întâlnire dintre un artist şi fanii lui. Chiar la Bucureşti. E drept că nu a fost cu bilet, ci cu confirmarea prezenţei şi cumpărarea unei cărţi. Am fost acum vreo 6-7 ani când a venit Behemot la Bucureşti, iar Nergal (solistul) şi-a lansat Autobiografia. Întâlnirea a avut loc în sala de conferinţe de la un hotel. Am pus întrebări, a stat de vorbă cu fiecare în parte, am vorbit despre viaţă, religie etc. A fost bestial!
Robby, Reşiţa Ce bine sună trupa aceea cu nume de fată!!! Wow! Nu ştiu cum de mi-a scăpat până acum!!! It is awesome!!
Jeni Wow! A descoperit Priest melodia. Asta da ştire!
Oana Dar pe Cher de ce nu o aduce nimeni în România? N-ar fi frumos?
Niko, Milano Mă gândeam acum cât de norocos am fost eu pentru că atunci când Peter Hammill a susţinut o conferinţă în aula universităţii din Milano, nu a fost cu bilete. Am avut posibilitatea să ne înscriem pe site-ul universităţii şi am primit confirmarea pe mail. Dar mi-a plăcut foarte mult. I-am adresat întrebări. Am vorbit cu el. Genial a fost!
Bowie-fan Corect!!!! Nick Cave e scriitor. Câţi mai cumpără cărţi? Nu mai cumpără oamenii nici CD-uri. Trebuie să trăiască şi el din ceva. Eu aş cumpăra bilet la o astfel de întâlnire. Bine, eu am cumpărat bilet de meet&greet cu Mircea Vintilă, deşi l-am văzut de nu ştiu câte ori şi pe stradă. Poate că nu sunt cel mai bun exemplu.
Dana Weekend plăcut! A trecut prea repede noaptea!
Larry Felicitări pentru încă o noapte awesome!
Lucreţia Psihologul muzical este, fără îndoială, cea mai bune emisiune de radio! Vă mulţumesc pentru tot!
 

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here