A început Pepiniera – seria de concerte care sprijina artistii la inceput de drum (24 iunie – 5 septembrie 2021)

0
51

A început Pepiniera - seria de concerte care sprijina artistii la inceput de drum (24 iunie - 5 septembrie 2021)În perioada 24 iunie – 05 septembrie, orașele Bacău, Galați și Chișinău se vor bucura de seria de concerte Pepiniera, susținută prin programul Comisiei Europene – Music Moves Europe.

Anul acesta, Pepiniera înseamnă 18 concerte, în 3 orașe din România și Republica Moldova, prin care organizatorii își propun să susțină trupele tinere, la început de drum, dar care promit prin calitatea muzicii și a fan-base-ului local și nu numai.

 

Melting Dice, Pinholes, Dimitri’s Bats, Rockabella, Adam’s Nest și Sea Section sunt cele 6 trupe care vor urca pe scena Pepiniera și care vor demonstra că muzica lor este pregătită să ajungă și pe afișele marilor festivaluri naționale și internaționale. Cele 18 concerte vor avea loc în aer liber, în grădinile celor 3 locații partenere, iar fanii vor putea susține trupele preferate printr-un sistem de donație, la intrarea în concert.

Codruț Dumitrescu, manager de proiect al seriei de concerte Pepiniera, a declarat că „susținerea din partea Comisiei Europene în acest proiect este extrem de importantă pentru noi și benefică atât pentru trupe, cât și pentru localurile în care se întâmplă concertele. Pe lângă susținerea trupelor și artiștilor la început de drum, ne dorim să creștem calitatea concertelor din țară, construind alături de managerii celor 3 localuri o serie de proceduri și pași în planificare, organizare și comunicare. E nevoie de un ABC comun al industriei, astfel încât să avem standarde cât mai înalte și la nivelul celor europene.

 

Calendarul concertelor Pepiniera

 

Melting Dice

 

24 iunie – Galați, Daily Pub

25 iunie – Bacău, Valhalla

27 iunie – Chișinău, Art Core

 

Pinholes

 

16 iulie – Galați, Daily Pub

17 iulie – Bacău, Valhalla

18 iulie – Chișinău, Art Core

 

Dimitri’s Bats

 

30 iulie – Galați, Daily Pub

31 iulie – Bacău, Valhalla

01 august- Chișinău, Art Core

 

Sea Section

 

13 august- Galați, Daily Pub

14 august – Bacău, Valhalla

15 august – Chișinău, Art Core

 

Adam’s Nest

 

27 august – Galați, Daily Pub

28 august – Bacău, Valhalla

29 august – Chișinău, Art Core

 

Rockabella

 

03 septembrie – Galați, Daily Pub

04 septembrie – Bacău, Valhalla

05 septembrie – Chișinău, Art Core

 

 

Proiectul Pepiniera este fondat de Overground Music și co-finanțat de Comisia Europeană prin proiectul Music Moves Europe.

**

Music Moves Europe (MME) este o inițiativă strategică lansată de Comisia Europeană în sprijinul sectorului muzical european. Prin MME, Comisia Europeană își dorește să construiască și să consolideze cele mai importante active ale sectorului: creativitate, diversitate și competitivitate.

**

Overground Music este o agenție de management și PR artistic, cu experiență în elaborarea de proiecte inovatoare și organizare de evenimente. În câțiva ani de activitate, echipa Overground a ajuns să realizeze proiecte complexe și îndrăznețe cu cele mai importante nume ale scenei de muzică alternativă din România – byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Grimus, Jurjak, Lucia etc. Pentru mai multe informații, accesați: https://overground.ro/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here