A murit Andrei Gheorghe. Dumnezeu să-l ierte!

0
84

sursă foto Adevărul
sursă foto Adevărul

Andrei Gheorghe, cunoscutul prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune, a fost găsit mort în această seară. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.
Trupul neinsuflețit ar fi fost descoperit de o persoană care avea grijă de apartament. Bărbatul a sunat la 112, iar medicii nu au putut decât să constate decesul. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 22:25.
Potrivit primelor informații, Andrei Gheorghe a fost găsit decedat, în baia din locuința personală.
Andrei Gheorghe avea 56 de ani.
 
Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare, de scurt și lung metraj.
Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie.Andrei a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti.
Între 1991 şi 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13″). Pro FM Bucureşti (1996-2002;”Midnight Killer” „13-14”), şi „Lanţul Slăbiciunilor” la Pro TV.
În 2002 şi 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” şi reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, şi apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.
A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, Tinereţe fără tinereţe al lui Francis Ford Coppola (film aflat în faza de preproducţie) şi a colaborat cu Paraziţii pentru albumul Irefutabil. În 2004 este consilier media şi realizator de emisiuni („Politica, frate!” şi „Am o ştire pentru tine!”) la Realitatea TV.
Puteți citi mai multe aici:
http://www.capital.ro/andrei-gheorghe-a-murit-omul-de-radio-avea-56-de-ani.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here