A murit Nick Menza (fost baterist al trupei Megadeth)

0
45

Nick Menza (600 x 375)Nick Menza, fostul baterist al trupei Megadeth, a murit sâmbătă seară (21 mai) la vârsta de 51 de ani. Nick a susținut aseară un concert alături de trupa OHM la The Baked Potato din California, și s-a prăbușit pe scenă în timpul celei de-a treia piese din concert. Potrivit surselor aflate la The Baked Potato, artistul a suferit un atac de cord și a fost declarat mort când a ajuns la spital.
J. Marshall Craig, un bun prieten al lui Nick, a declarat: „Tocmai ce petrecuse două săptămâni alături de cei doi băieți ai lui și se simțea foarte bine. Mâine ar fi trebuit să se întoarcă acasă ca să putem termina cartea de benzi desenate, inspirată de Autobiografia lui, „MenzaLife”. Sunt șocat de vestea morții lui, iar în acest moment nu mă pot gândi decât la familia lui”.
Dave Mustaine a postat un mesaj pe Twitter: „Spuneți-mi că nu e adevărat. M-am trezit la ora 4 dimineața și am aflat că Nick Menza a murit aseară în timpul concertului cu OHM. RIP Nick Menza!”
Marty Friedman (ex-Megadeth) a postat următorul mesaj pe Facebook: „Cu toții știm că Nick Menza a fost un mare baterist, dar a fost și un prieten adevărat, un om cu simțul umorului și un tată iubitor. Sunt foarte trist. Nu mă așteptam la o astfel de vest. RIP”.
Glen Drover (ex-Megadeth) a declarat: „Sunt șocat de vestea morții lui Nick. După cum știți, eu, Nick, Dave și Jimmy Macdonough am renăscut trupa Megadeth în 2004 după ce se destrămase line-up-ul original. Deși a fost o perioadă scurtă de colaborare (Shawn i-a luat locul lui Nick), mă bucur că am avut ocazia să-l cunosc. A fost un om deosebit. RIP”.
Nick Menza s-a alăturat trupei Megadeth în 1989 și a înregistrat albumul „Rust In Peace” rămânând în trupă timp de 9 ani.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here