A stricat Djocovic imaginea sportului alb?

1
231
A stricat Djocovic imaginea sportului alb?
Tennis – Australian Open – Melbourne Park, Melbourne, Australia, February 10, 2021 Serbia’s Novak Djokovic in action during his second round match against Frances Tiafoe of the U.S. REUTERS/Loren Elliott

S-A SCRIS MULT DESPRE DJOKOVIC (15.01)

S-a și vorbit mult, dar nu despre tenis. Jucător mare, generos cu donațiile, primul în lume, dar…Ce s-a întâmplat și se mai întâmplă zilele astea arată că nu are sfătuitori buni, că n-a știut cum să iasă dintr-o situație în care s-a băgat singur. Australienii, organizatorii A.O. l-au invitat și au sperat că ține cu o scutire. El știa că vaccinul e impus de gazde. Guvernanții au altă agendă, una politică. Ce a urmat, știți. Minciuni, abureli, excese, deplasări nepermise, victimizare la greu.
Azi noapte era reținut și cu viza suspendată a doua oară. Acum riscă expulzarea și imposibilitatea să revină 3 ani. Pentru tenis este clar o mare pierdere de imagine. Dacă Primul Jucător al lumii procedează astfel, ce mai poți spune despre ceilalți? Aștept să se termine saga și voi comenta ceva mai amplu, fără patimă, dar cu logică.* Multă lume nu înțelege de ce nu iese Nole cu o declarație clarificatoare.
S-a ajuns la glume, bancuri: No-Vax, Djoko di Mano, Djoko-Viciu, Tenis Captivus, Nolens Volens și multe altele.

HANDBAL ,TENIS, PATINAJ…

Ce simplu e pentru Franța la C.E. de handbal masculin, când primește ajutor de la arbitrii. Croația, timorată, a pierdut. Ce scrie în GSP? Nimic, deși e transmis și reluat la DigiSport. Ba nu, e o știre. 5 jucători din Polonia sunt bolnavi. Gazeta lui pește prăjit.* TVR2 ne mai oferă C.E. patinaj artistic.
*La Sydney Krejcikova și Kontaveit au ajuns la 14-12 în decisiv.* La Adelaide joacă tenis băieții, pe Eurosport1. *Badosa (Spania) este surpriza începutului de an. * Simona s-a retras de la Sydney și bine a făcut. Un turneu de pregătire câștigat e suficient. * Madison Keys a câștigat la Adelaide.

MIZERII VORBITE

Ce lobby scârbos face Decebal Rădulescu pentru Mutu! Azi văd a doua emisiune la DigiSport în care se discută, ore întregi ,despre viitorul selecționer.Prima a avut decență și ceva sens, fiind invitat Radu Paraschivescu. Acum, cu V. Moraru gazdă, aud cum curg spre noi șopârle, strâmbe, golănii din partea acestui personaj toxic, D.R. Știe el că nu vine Boloni.
Știe el că nici Iordănescu nu are cum. Știe el că cea mai bună soluție e Mutu. În fond asta a vrut FRF de la început, dar a jucat acest teatru ieftin pentru presă, să aibă subiecte. I-au căutat pe toți cei cu nume mare în antrenorat și apoi, resemnați, au ajuns la ce doreau. Două luni? În ce țară durează atât? Naționala nu se refuză? Ba se refuză intens, pentru că FRF nu e un partener cinstit. Ce obiective să ai? Nu știi care sunt jucătorii? De ce să fie obiective pentru selecționer? Președintele FRF a avut numeroase obiective când l-au votat fraierii din fotbal? Și?
P.S. Mai bine handbal european masculin la care ai noștri nu mai au acces de mult și patinaj artistic! Ambele sporturi merită atenție pentru că oferă calitate.

1 COMENTARIU

  1. In aproape orice tara legislatia in vigoare trebuie respectata. Australia a demonstrat ca e valabil si la ei
    Felicitari Australia. S-ar mai putea discuta evident si despre caracterul uman al unui individ care a facut declaratii false in btrei state dar nu o voi fae eu acum si aici…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here