Abonamente pentru concertele JOHN ABERCROMBIE, CHARLIE PARKER & DIZZY GILLESPIE Tribute si MARC CARY, de la Sala Radio

0
15

JOHN ABERCROMBIE 17 octombrieJazz Syndicate Live Sessions vine in intampinarea publicului si ofera bilete – abonament la trei dintre cele mai spectaculoase concerte de jazz din aceasta toamna, de la Sala Radio.
Astfel, in Reteaua Eventim, au fost puse in vanzare abonamente pentru concertele John Abercrombie, din data de 17 octombrie, Charlie Parker & Dizzy Gillespie Tribute, din data de 15 noiembrie si Marc Cary, din 22 noiembrie.
Abonamentele pot fi cumparate la preturi incepand cu 190 de lei si permit accesul la toate cele trei concerte, pretul fiind substantial redus fata de biletele individuale pentru fiecare dintre evenimente.
Abonamentele pot fi achizitionate accesand urmatorul link:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/jazz-syndicate-live-sessions-bucuresti-sala-radio-817919/performance.html
 
Primul din seria de trei evenimente prezentate de Jazz Syndicate Live Sessions in toamna acestui an este John Abercrombie Quartet. Legendarul jazzman ajunge pentru prima oara in Bucuresti, pentru a sustine un concert in data de 17 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Radio.
Acompaniat de Marc Copland (pian), Drew Gress (bass) si Joey Baron (baterie), John Abercrombie pregateste un adevarat regal de jazz. De la legendarul album Timeless, pana la cel mai recent material discografic, 39 Steps, inregistrat chiar alaturi de muzicienii cu care Abercrombie va urca pe scena Salii Radio, concertul de la Bucuresti va fi o calatorie muzicala ce va trece prin aproape jumatate de secol de cariera a emblematicului muzician. Abercrombie este un mare experimentator, reusind sa uimeasca si sa inoveze de fiecare data.
Chitaristul revine la o configuratie a instrumentelor bazata pe pian, ca la inceputul anilor 70, colaborarea cu Marc Copland dovedindu-se a fi o alegere foarte inspirata.
 
Batranii obisnuiau sa zica – spune o poveste! Cred ca e o modalitate frumoasa de a descrie ceea ce fac. Partial, are de-a face cu abilitatea de a auzi cu adevarat muzica. Trebuie sa urmaresti cu atentie ceea ce canti, procesul devenind de multe ori intuitiv, ca si cand instinctul sau urechile iti dicteaza ceea ce urmeaza, spune Abercrombie.
 
Fii sincer cu tine insuti. Fii sincer cu ceea ce auzi si cu ceea ce simti si incearca sa aduci la suprafata toate acestea prin muzica. Aceste cuvinte le vom putea vedea transpuse live, intr-un concert de exceptie, in data de 17 octombrie, la Sala Radio din Capitala.
 
Biletele pot fi achizitionate prin Reteaua Eventim.ro si Reteaua IaBilet.ro.
Facebook Event:
https://www.facebook.com/events/1628427434080572
Un eveniment organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here