TVR a început procesul de reorganizare editorială prin care vrea să recâştige încrederea publicului: ce schimbări se produc cu posturile şi ce programe apar

0
20

TVRArticol preluat din Adevărul
Televiziunea Română a anunţat în mod oficial că a început procesul de reorganizare editorială a canalelor, reprezentanţii instituţiei precizând că principalul scop este recâştigarea încrederii publicului.
Televiziunea Română şi-a propus ca prin noua strategie editorială, ce va fi pusă în aplicare începând de săptămâna viitoare, să recâştige încrederea telespectatorilor prin intermediul „unor programe actuale, moderne şi dinamice, care să răspundă nevoilor şi gusturilor publicului.“
Astfel, din 17 octombrie, TVR 1 se axează pe actualitate şi agenda zilei, TVR 2 se redefinieşte ca un canal generalist, iar TVR 3 aduce în prim-plan cultura şi zona regională.
Principalul canal public, TVR 1 va avea două noi jurnale de ştiri, unul dintre ele fiind transmis pe acelaşi tronson cu Ştirile de la ora 17.00, principalul program al postului Pro TV.
„TVR 1 îşi propune să devină principala sursă de informaţie a românilor, mizând pe cele cinci tronsoane de  emisiuni informative realizate de Ştirile TVR, cu două mai mult faţă de grila precedentă. Vo exista analize relevante, dezbateri pe teme interne şi internaţionale, producţii economice, talk show-uri din care oamenii importanţi ai zilei să nu lipsească. Astfel, pe lângă jurnalele consacrate – de la orele 7.00, 14.00 şi 20.00 –, telespectatorii pot afla cele mai noi ştiri şi la buletinele informative de la orele 17.00 şi 23.00“, explică oficialii TVR.
În plus, de luni până vineri, înaintea principalului Telejurnal, Emma Zeicescu lansează dezbaterile „Perfect Imperfect“, care vor avea o durată de 90 de minute. Programul îşi doreşte să promoveze oamenii zilei, conţinutul şi dezbaterea de calitate într-un ritm alert, printr-o abordare dinamică şi actuală.
De asemenea, TVR 1 a pregătit un late night show, „Ştirile de mâine“, ce va fi realizat de Mihai Găinuşă şi va fi difuzat, din 17 octombrie, de luni până vineri, de la ora 22.30.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/tv/tvr-inceput-procesul-reorganizare-editoriala-vrea-recastige-increderea-publicului-schimbari-produc-posturile-programe-apar-1_57fe19cd5ab6550cb87d8d58/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here