Acapella & Andrei Tudor la Stagiunea Muzicală Estivală din Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) – 15 august

0
265

Classic is fantastic!

 

·         Concertul din 15 august din cadrul Stagiunii Muzicale Estivale 2020 se poate considera cumva un eveniment de traditie pentru Primaria Sectorului 3 intrucat aceasta data era sarbatorita printr- un eveniment amplu si extrem de bine primit de public – concertul Ave Maria Symphonic Pops.

·         Acest an, datorita situatiei prin care cu totii trecem, momentul este marcat printr-un concert mult mai „intim” daca ne referim la numarul artistilor ce vor fi prezenti.

·         Asadar, Grupul Vocal Acapella, George Miron si Andrei Tudor ne invita la o serata muzicala unde vocile se vor imbina armonios cu pianul iar atmosfera creata va aduce bucurie si speranta ca vom reveni la starea de normalitate atat de mult asteptata si dorita de noi toti.

„Ne doream si asteptam cu mare bucurie reintalnirea cu publicul si vrem ca tot ceea ce s-a intamplat in vietile noastre sa reprezinte atat pentru noi ca artisti cat si pentru public, organizatori de evenimente, factori de decizie… un moment de reflectare si de regasire, de apropiere sufleteasca si de solidaritate. Va asteptam cu drag si dor si nu uitati ca arta si muzica fac lumea mai frumoasa, mai prietenoasa , mai buna si mai desteapta!” – George Miron

Concertul are loc intre orele 20.30-21.30 iar accesul publicului in Foisorul de lemn de la intrarea pe Aleea Principala a Parcului Al.I.Cuza (IOR) se desfasoara in intervalul 19.30-20.30,  presupunand triajul observational si asigurarea tichetelor de loc pentru cele 200 de persoane care pot beneficia de participarea la eveniment in deplina siguranta sanitara.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here