Loredana l-a „agresat” pe Constantin (#himtoo)

0
46

Mircea Vintila si Loredana aArticol de Iulia Radu
Prea multe nu sunt de zis…. Filmarea vorbește de la sine. Loredana și-a promovat concertul „Ador” (10 noiembrie, Sala Palatului) în emisiunea lui Cătălin Măruță. Artista era la repetiții așa că în finalul mini-interviului în direct, a decis să ofere și un moment live (trupa era acolo, așa că, de ce să stea degeaba?). Victimă i-au căzut telespectatorii și nefericitul Constantin care după ce fusese „furat” de Veronica, a fost nevoit să suporte și „atacul” mișelesc al Loredanei. Iată ce grăiește artista înainte de a „cânta”:

„O să vă cântăm un fragmențel, care-i foarte simpatic, un cântecel despre un băiat care a venit de la țară la București… Să vedeți ce-a pățit mititelul, ferească Dumnezeu”.

Ce a urmat e greu de redat în cuvinte, dar puteți vedea înregistrarea pe link-ul de mai jos (săriți direct la minutul 3.15):
http://lamaruta.protv.ro/video/in-culisele-ador-concertul-loredanei.html

Zi-ne Loredana al cui e „cântecelul”?

Oare îi pica rangul Loredanei dacă spunea că acest „fragmențel” este dintr-un „cântecel” compus de Mircea Vintilă, muzică și text (știți piesa „Constantin și Veronica”).
E tot mai greu să mă prind și ce înseamnă „promovarea unui concert”. Sincer, după vizionarea unui astfel de moment penibil, eu dacă aș fi avut bilet la concertul „Ador”, acum aș fi umplut Internetul de anunțuri, în încercarea disperată de a-l vinde. Cum să „măcelărești” în halul acesta o piesă și apoi să ai pretenția ca iubitorii de muzică să cumpere bilete și să dea năvală în sală?! Este lipsă de respect față de public, față de un coleg de breaslă (căruia nu te cobori să-i spui numele). M-a umplut de nervi pentru că este una dintre piesele mele preferate, așa că vă puteți imagina șocul meu. Am luat o linguriță de zahăr, am băut puțină apă, m-am mai liniștit puțin. Având în vedere că momentul de groază a avut loc în ediția de luni (30 octombrie), putem considera că a fost o pregătire pentru Halloween. Oricum, cei din regia de emisie ar trebui să fie mai atenți, n-ar fi stricat celebrul anunț: „Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional”.
Pentru a face dreptate piesei, aveți aici originalul cu Mircea Vintilă:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here