ADELA IS BACK 30.08.

0
272

ADELA IS BACK 30.08.VORBEȘTE LUMEA… ALTFEL!

Azi văd că a revenit Adela Popescu (cu decolteu esențializat), dar a dispărut Cove. Au apărut doi băieți (au dispărut numeroasele fete), nu tocmai simpatici, dar poate vor deveni.Unul (extrem de înalt) crede că tinerii nu se duc la operă, pentru că el a fost DJ și are alte percepții. Incultuț și neinformat. Așa o fi scenariul. Am aflat că lunganul a fost om de radio și-l cheamă Shurubel (numele de microfon).

*A fost în platou și Cezar Ouatu care a povestit despre numeroasele sale activități, absolut remarcabile. În folosul celor mici și talentați din Ploiești.

*Un reportaj cu Mihaela Rădulescu ne-a pus în temă cu cele necesare. Felix (iubitul, parașutistul, sportivul) nu știe unde e liftul (pe dreapta, sau pe stânga) pentru că schimbă des hotelurile. Și ea la fel. Ea uită unde e baia. Cei doi sunt de 7 ani împreună. N-am aflat câte zile au fost alături fizic în acest timp.

*Andi Moisescu va prezenta din nou emisiunea „Pe bune” (din 15 septembrie). Asta e de la promo. *A fost final Rahdu care zice că e în top latino pe la americani. Mie nu mi-a zis nimic, nici vocea, nici cântecelul banal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here