O ECHIPĂ DE LOCUL 4, CU INDULGENȚĂ, COMENTATORII DE FOTOLIU

0
107

Ilie Dumitrescu e incapabil să discute, să dezbată corect situația de la FCSB. Devine atât de alunecos, încât e inutil să-l abordezi.Și așa se chinuie cu avalanș Nici Naum, nici Geambașu nu vor să o spună ferm, că echipa a ajuns pe locul 3 poate pe 4 strict din cauza lui Becali. Adi Popa a povestit cum îl turna Vintilă. Adi Popa a fost tratat mizerabil de echipă, ca și Helmut Duckadam, dealtfel. A scris foarte corect Ovidiu Ioanițoaia în GSP. El n-are frici becaliene, el nu e nevoit să discute cu omul la telefon după fiecare meci. Cât timp la o echipă contează reperele religioase și nu cele sportive, nu am ce să discut. Asta nu se mai numește fotbal. F.C. Parohia poate să dispară în liniște și pace. Poate ia Cupa. Și ce dacă? Fără antrenor și fără lot nu va face absolut nimic pe plan internațional. Pe cine vinde și cum vinde este neinteresant. De 4-5 ani n-a fost capabil de nicio performanță.

Comentariul fotbalistic, la un canal care de asta se ocupă, din studio la meciuri interne, mi se pare penibil. Înțeleg la partidele din campionatele Spaniei, Italiei, Germaniei ș.a.m.d. să nu mergi acolo. Astfel auzi niște dude de toată jena. Nu recunosc jucătorii, nu știu de ce a dat arbitrul cartonaș, nu știu cui i-a dat, e fault, ba nu, e off-side etc. De multe ori nici cameramanii, sau regia de emisie, nu-i ajută. Respectul față de telespectatori s-a cam dus. Nu cred că e atât de scump să deplasezi un om la meciurile transmise în direct. Paradoxal, domnii din studioul comod, au păreri despre antrenori, jucători, speculează, dau indicații, judecă tot. Asta am văzut la meciul Mediaș-Craiova 1-2. Până ieri Bergodi era bun, inspirat, azi l-au certat non-stop deși a câștigat (3 iulie).

La FCSB- Botoșani am văzut prea numeroasele greșeli ale bucureștenilor, dirijați aiurea de Vintilă, dar mai ales de Becali aflat în tribună. Nicio idee tactică, vedetismele lui Man (care e anunțat ca și plecat de comerciantul becali), lipsa de elan, energie a jucătorilor, portarul Vlad cu reflexele întârziate uneori ș.a.m.d. Arbitrul Avram a dat la cartonașe la greu. Nu-s convins că au acoperire. L-a eliminat, de pe bancă și pe Pintilii devenit secund. A sărit multe faze care erau de fluierat. De la min 60, când era 1-1 nimeni nu aleargă. Moruțan e figurant de prea multă vreme ,a  tras, a încercat, a șutat ,dar fără efect. Adi Petre a fost schimbat din nou. Omul nu dă gol, dar e important să ai un vârf. Atacul bucureștenilor nu mai are nicio consistență. Vână este o mare decepție, dar îl apasă și criticile lui GB. Jucătorii sunt trecuți prin mereu alte posturi. Ambele echipe, rămase în zece, au pierdut viteză. A intrat puștiul Dumitru, n-a putut face nimic, n-a primit nicio pasă. Crețu e rudimentar și lent. A avut câteva centrări utile. Tănase a fost pe teren, dar n-a făcut nimic. A avut poarta goală în min 85 și a ratat. Fusese o fază bună, muncită de colegi. În min 89 Botoșani a făcut 3 schimbări. Scor final 1-1 și becali și-a asigurat locul 4! Nu e exclus să coboare pe 5. * ”Echipă de pluton. Mă dezgustă atitudinea” a declarat GB de la volan.

CFR conduce cu 2-0 la Giurgiu, dar e egalată de Alibec. Portarul Lazar a fost foarte bun. Meci din 5 iulie, care poate conta mult în lupta pentru titlu. Budescu schimbat în ultimele minute. Greu de înțeles de ce, deși Bogdan Andone (Astra) e un antrenor coerent. Șanse mari pentru Craiova în drumul către titlu. Scor final 2-2! * Comentarii tendențioase de la Dan Petrescu, eternă victimă. Toți sunt împotriva lui, echipele joacă la sânge cu CFR, dar nu cu alții. Spune că Astra n-a a avut ocazii, dar n-a văzut câte parade a avut Arla. Jucătorii nu-s plătiți la zi, aflăm de la Djokovici. * Rar am auzit întrebări mai cretine formulate de o duduie aflață pe Giurgiu. De unde le găsesc?

Dinamo a obținut prima victorie în play-out și a urcat pe locul 7.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here