A PLOUAT CU GOLURI LA FCSB! 30.08.

0
70

A PLOUAT CU GOLURI LA FCSB! 30.08.Sergi Lopez a făcut, din nou, o analiză aproape exactă a situației de aseară. Aș mai adăuga doar faptul că mi s-a părut grețoasă promovarea lui Dan Petrescu, făcută de Ilie Dumitrescu la DigiSport. Găsirea cuvintelor a devenit problemă acută la dezbaterile cu Ilie, cu Decebal Rădulescu și alții. V. Moraru e un strâmbar mai blând decât Naum. Situația de la FCSB e dramatică și expozeurile lui Edward Iordănescu riscă să devină penibile, dacă nu ia o decizie, sau dacă nu se vede prezența lui pe bancă. Mă refer la componenta tactică, la schimbări, la orice care ține de antrenor. Bun, nu ai jucători, dar ai un contract. Învață-i ceva. Să se apere, sau să tragă pe poartă, sau să nu dribleze ca bezmeticii pe noroi. Doar ceva… După înfrângerea severă cu 4-1 nu e mare lucru de spus. Vlad are pe carnețel două goluri, dar el nu poate fi schimbat, că Iordănescu ia decizii în mod independent de patron? Îl bagi pe Mamut când nu mai e nimic de făcut? Sau pe Perianu ca să dea pasă la adversar? Și cu un lot subțire poți pierde decent. E opinia mea. În fond, Edi cunoștea adversarul mai bine ca oricine. Mai jos e textul de pe FB al lui Lopez:

”Am spus la numirea lui Edw că în mod normal acesta va avea rezultate, dată fiind calitatea lotului. Între timp a plecat Moruțan, Coman va reveni la anul, Tănase s-a rupt. Am renunțat la Vână, care, chiar mediocru în cel mai bun caz, era o soluție ca inter, unde, fără Moruțan și Tănase, ne mai bazăm pe Oaidă și Olaru. S-a renunțat la Al. Crețu, nici el vreo lumină, dar…..Ov. Popescu. Brusc, ne-am depresurizat. Calitatea lotului a scăzut mai rapid decât scade temperatura aerului când urci la 10 mii de metri de pământ. În cuvintele nemuritorului Ninel, ”n-am văzut așa ceva de când mama m-a făcut!” Adică să te trezești peste noapte cu un lot atât de….. Probabil Edw n-ar fi venit niciodată dacă știa că în afară de Moruțan îl pierde pe Coman pt anul ăsta și pe Tănase. Omul nu e Edi de la Maglavit, nu poate face minuni cu Mamut, Burlacu, Oaidă, Crețu, Ov. Popescu. Ăsta e lot de play out. Adică unde e Steaua acum. Și dacă te mai și sabotează o piesă din angrenaj, Vlad, chiar că ești condamnat.

Prin urmare, deși văd ceva murmure printre cei din comunitatea formată pe pagina asta, eu vă îndemn la răbdare cu actualul antrenor. Efectiv a venit în cel mai prost moment. Toți ceilalți, chiar BAV, Teja anterior, Petrea au avut lot de calitate. Bogdan Andone așijderea. Toți s-au bucurat de Man, Coman, Tănase, Gnohere, Salomao, Moruțan, Adi Popa, Rusescu etc. A aruncat proprietarul cu tot ce era mai bun în ei, dar îi sabota pe partea tehnică. Edw nu se bucură de asta. Pare că a primit libertate pe zona tehnică, dar proprietarul s-a mutat pe partea de transferuri/alcătuire lot unde dezmembrează totul piesă cu piesă. Exagerez, sunt sigur că vor fi aduși jucători.

În orice caz, dacă vine Keșeru, cred că un decar și un stoper ar trebui să pună cap căderii. Poate și o extremă, deși cel mai tânăr marcator din istoria Stelei, Ianis Stoica, are un progres de-a dreptul exploziv. Și să începem să urcăm, a reușit el asta BAV . La un moment dat, în picaj, a urmat o serie de 8 meciuri fără înfrângere.

PS

N-am nici o îndoială că Ninel a fost lucrat de veterani. E în ADN-ul CFR-ului, începând de la Cadu. Uhrin știe. Iar Deac….se bucură de un respect prea mare din partea arbitrilor. E un huligan metrosexual. Punct.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here