Adi Bărar (Cargo) la Psihologul Muzical (ediția 848 – 29.12.2018)

0
345

Ultima ediție a anului 2018 a inclus multe cântece de profil, cu urări de an nou ( de la Kid Rock, Lucio Dalla, Taylor Swift, la duetul Angela Similea și Ovidiu Komornyik sau Anastasia Lazariuc).

În a doua oră îl veți auzi pe Adrian Bărar, care a venit după un concert Cargo de mare succes și a stat cu noi până la 3,00. Urma să cânte tot pe 29.12. la Rm. Vâlcea. Au fost foarte multe mesaje pentru el, au fost cântece Cargo, dar și unele de pe ”Hold On!” primul CD Adi Bărar Band.

Am avut teme pentru ascultători, iar cele culinare au avut un impact deosebit. Lumea știe ce vrea de Revelion. Muzica propusă pentru rubrica preferințelor (cele care dau ”pielea de găină”) a fost diversă și a inclus nume ca Tom Jones, Laura Stoica, Joe Dassin, Timpuri Noi, Toto Cutugno, Pasărea Colibri ș.a.

În Agenda pop-rock am inclus recomandări concertistice și cântece cu regretatul Vasile Mardare, Ștefan Stan, Jimi Hendrix, Cozy Powell, Rod Stewart, Bon Jovi, Dusty Ride ș.a.

Am primit peste 6600 de mesaje în timpul celor aproape 5 ore! E o dovadă că Radioul rămâne prietenul sigur al publicului de pretutindeni!

Le mulțumesc tuturor celor care au fost în regia de emisie în anul 2018, asigurând condiții optime pentru acest maraton radiofonic timp de 52 de ediții: Adriana Anica, Rodica Dreve, Monica Zaharia, Daniela Burcea,Mariana Băjenaru, Raluca Goga, Mirela Drăgan, Isabel Jerdea, Claudia Buzică, Ileana Băjenaru, Antonia Ciulian, Costin Iorgulescu, Valentin Ciobanu.

Audio:
 

 

Mesaje și filmări din timpul emisiunii:

Simona, metalfan Noi avem o tradiţie. Niciodată nu lipsesc de pe masa de Revelion trei lucruri esenţiale: prăjitură cu miere (făcută de bunica), pui umplut (făcut de mama) şi sărăţele (făcute de mama lui tata). Restul felurilor de mâncare se schimbă în fiecare an.

Teddi, Londra Doamne, noi lipseam de pe masa de Revelion, în rest toate felurile de mâncare erau acolo. Niciun Revelion fără: cârnaţii făcuţi de tata, sarmalele făcute de mama, varză a la Cluj adusă de bunica, peşte (la grătar/saramură), caltaboş, lebăr, friptură, vin, ţuică, şampanie, salată de boeuf. Înainte mi se păreau multe, acum că nu voi avea nimic… le vreau pe toate. :))) Realizarea personală în 2018: mi-am schimbat motocicleta, acum conduc un Kawasaki.

George, Los Angeles Eu sunt vegan-vegetarian, deci masa de Revelion e cumpătată. Mama pregăteşte salate, mâncare de legume, stufat, sarmale de post. Realizarea anului: am reuşit să îmi cumpăr câteva vinuluri bune şi rare, ediţii de colecţie. Am făcut câteva călătorii: am văzut Japonia şi India (nu fusesem niciodată acolo).

Veronica, Cluj Pe Bărar l-am iubit din totdeauna! N-am cuvinte să vă mulţumesc pentru această noapte! Mulţumesc şi pentru Tom Jones! Mă bucur că a fost propus.

Oana Excepţională piesă! Mulţumesc pentru Timpuri Noi.

Doiniţa Mi-a mers la suflet Timpuri Noi!

Dobre Vocea Angelei Similea este balsam pentru suflet! Mulţumesc!

Valeria Mulţumesc pentru tot! Vă transmit ganduri bune din Cuba.

Georgiana Excelent program muzical! Mulţumesc!


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here