Adi Bezna și Andrei Maftei la Psihologul Muzical (ediția 879 – 3.08.2019)

0
114

Au debutat doi creatori maturi, mari iubitori de poezie și muzică: Adi Beznași Andrei Maftei. Veți afla multe despre biografiile lor despre colaborarea dintre ei, despre albumul Adrian Bezna 2, ”Cu lupii laolaltă” și despre volumul ”Fabule pentru măseaua de minte” (Editura MegaMix Iași 2019) . Aveți parte de un inedit și sensibil recital de muzică și poezie.

Agenda pop-rock include nume ca The Doors, Steppenwolf,  War, Metallica, Los del Rio, Iron Maiden, Stevie Wonder, Peter Cetera, Kid Rock ș.a.
Topul Sentimental cu Jerry Lee Lewis a fost o provocare a dans. Primele clasate: 1. Great Balls Of Fire, 2. Whole Lotta Shakin Goin On, 3 Breathless.

 

Audio:

 

 

Mesaje și video din emisiune:

Codrin Ce cântec excepţional! Îl ascultam când mergeam cu motorul. 🙂

DeeDee Vă salut de la Untold. Nu ştiu cine a fost în studio. Aici atmosfera e super bestială!

Gabriela Îmi vine să râd când îi aud pe oameni plângându-se de vocea unor solişti. Eu nu voi avea niciodată această problemă. Eu îl iubesc de mică (datorită părinţilor) pe Tom Waits. Eu chiar n-am nicio problemă cu vocile. :))) Sunt călită. :))

Niko, Milano Am convins-o pe mama să îmi ia bilete la concertul Marillion din 1 noiembrie de la Liverpool. Abia aştept!!!!

Patricia, Sao Paolo Eu spun cu mândrie că… muncesc deja de două luni… iunie şi iulie am muncit pe brânci şi am fost în situaţia de a împrumuta de la mama şi de la tata ca să îmi cumpăr bilet la concertul din 26 octombrie de la Hollywood Bowl… Am dat o grămadă de bani pe bilet şi pe avion… Deci asta cu munca nu e foarte rentabilă… :)))

George, Los Angeles Eu mi-am cumpărat bilet la concertul lui Van Morrison la Santa Barbara Bowl din 5 octombrie. A fost scump, dar îmi doream de ceva vreme să îl văd, aşa că am cumpărat, mi-am asigurat biletul de avion, cazarea şi cred că la două zile distanţă a anunţat şi Morrissey la Hollywood Bowl. Evident, n-am mai avut bani şi pentru el. Nu-mi pare rău, oricum erau super scumpe biletele… eu am fost o singură dată la Hollywood Bowl, am văzut pe Rod Stewart. Nu prea mă duc pentru că sunt foarte scumpe biletele acolo….

Martha, Germania Am bilet pe 13 septembrie, la Berlin, la concertul lui Alice Cooper! Abia aştept!

Mircea, Los Angeles Andrei, Hollywood Bowl are o capacitate de 17.500 de locuri. Foarte rar concertele de acolo nu sunt sold-out. Indiferent de preţ. Spaţiul poate fi modificat astfel încât să ajungă la 18.000 de locuri. Nu se bagă oricine să cânte acolo pentru că te obligă la bilete scumpe. Chiar e o certitudine a valorii…

Ana, Cuba Vă salut! Vă ascult cu multă plăcere! Sunt foarte amuzanţi ascultătorii dvs!


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here