Adi Manolovici Syndikate, concert „Tribute to Satriani” în Louisiana – blues, jazz & soul (28 aprilie)

0
49

Adi Manolovici 28 aprilieLouisiana – blues, jazz & soul vă invită vineri, 28 aprilie incepand cu ora 20.00. la evenimentul „Tribute To Joe Satriani” cu Adi Manolovici Syndikate care alaturi de cativa elevi ai Academiei de Rock vă va prezenta un repertoriu muzical exclusiv marca Joe Satriani !
Chitaristul de rock instrumental, Joe Satriani a devenit un nume sonor la nivel mondial, odată cu albumul său din 1987 „Surfing with the Alien”, iar după o cariera impresionanta cu 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy, numeroase alte trofee dar și cu peste 30 de albume solo, Satriani continuă să fie adorat de fanii săi de pe întregul mapamond. Un motiv în plus de a-i reasculta hiturile în interpretarea de excepție a unuia dintre cei mai buni chitariști români, Adi Manolovici.
Trupa Adi Manolovici Syndikate a luat fiinta in aprilie 2005 si va aniversa in curant 12 ani de activitate. In formula actuala, la tobe este Alexandru Alex Neagu, muzician pedagog, autor al manualului de tobe „Metoda de tobe pentru începatori – Traieste prin ritm!”, artist valoros ce a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe trupe și muzicieni: Florin Ochescu și trupa N.O.L.E., Mike Godoroja & Blue Spirit, Mihai Napu, Andrei Paunescu & Totusi, Eugen Mihaescu și trupa Nimic Intamplator, Ovidiu Anton, etc., iar la chitara bas, Catalin Rasvan, experimentat muzician și profesor de bas ce nu mai are nevoie de nici o alta prezentare…
Trupa Syndikate vă așteaptă la un regal instrumental unic in Europa: „Tribute to Satriani”, vineri 28 aprilie în Club Louisiana din Drumul Taberei, un concert pe care nu trebuie sa il ratezi !
Partenerii media ai evenimentului sunt: Psihologul Muzical (Andrei Partos), Bestial Records si Academia de Rock – prima scoala de chitara rock din Romania.
Rezervări la tel. 0731.497.007.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here