Adrian Berinde, concert în Tribute Club (19 iunie)

0
30

Adrian Berinde atat de bine aDupă un an de la lansarea albumului „Atât de bine”, Adrian Berinde revine în clubul Tribute din București cu un nou concert pe 19 iunie.
În ciuda personalității sale enciclopedice (pictor, muzician, poet, regizor), Adrian Berinde este o figură discretă, fiind rezervat și selectiv în apariții publice. Muzica și poezia sa sunt o căutare permanentă a adevărului, a Luminii și a Întunericului din ființa umană, o invitație la introspecție, meditație și autocunoaștere și, de aceea, se adresează unui public evoluat și educat, pregătit să facă saltul spre un alt nivel de conștiință.
Duminică, 19 iunie 2016, începând cu ora 20:30, Adrian Berinde va urca pe scena clubului Tribute (Calea Victoriei 118) însoțit de Jimi “EL” Laco (chitară, vioară), Geza Grunzo (piane, claviaturi, sintetizatoare), Luci Stein (bass), Claudiu “NAȘU” Purcarin (tobe) și Teodora Calagiu Garofil (backing vocal). Biletul de intrare costă 40 lei, iar în seara concertului în club vor fi disponibile și albumele „Atât de bine” și „Azil”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here