Adrian Berinde la Psihologul muzical (ediţia 663 – 13.06.2015) – AUDIO

0
257
Adrian Berinde

O ediţie bogată şi diversă. A revenit Adrian Berinde care a prezentat în urmă cu 8 luni primele piese de pe viitorul său album. Acesta există acum cu titlul „ Atât de bine”. Concertul de lansare e programat pentru 18 iunie. 10 ascultători care au răspuns întrebărilor formulate de autorul-interpret vor primi acasă câte un exemplar cu acest album, care include şi o frumoasă „expoziţie” de tablouri pictate de artistul plastic Adrian Berinde.

Au fost multe povestiri, pe care merită să le ascultaţi, au fost şi momente inedite, neregizate,  piese propuse de musafir cu Luca Trulli, Gloria Estefan, Barclay James Harvest, Bruce Sprinsteen dar şi o noutate absolută cu Berinde solist, iar autor Norbert Kovacs (versurile îi aparţin solistului). E un proiect care va  fi gata cel târziu la iarnă.
Am avut un scurt interviu cu Paul Nancă despre festivalul „Rock la Dunăre” (19-21 iunie) de la Galaţi.
Am avut un interviu mai consistent, realizat de Iulia Radu la Arenele Romane cu Joey Tempest, solist vocal al grupului suedez Europe. Acest material s-a bucurat de o primire absolut entuziastă din partea ascultătorilor. Mulţi dintre ei au fost prezenţi la concertul din 11 iunie.
Top 5 Sentimental a inclus numai compoziţii semnate de Adrian Ordean. Pe primele locuri s-au clasat 1. Numai tu- Mircea Baniciu, 2. Dă-mi nopţile-napoi- A.S.I.A., 3. Love in Sicilia- Amadeus ft Roxana Iacob.
Rubricile „Agenda pop-rock” şi „Răspundem când suntem în stare” au avut parte de nume ca Dr. Hook, Toto, Neil Diamond, James Last, Holograf, Nightwish, The Byrds ş.a.m.d.
Audio:

Selecţia mesajelor:
Simona, metalfan: Am fost la Europe!!!!!!!!! Joey Tempest a fost de partea noastră! Europe rules! Nu ne-a mişcat nimeni din faţa scenei!!
Cristina, metalfan: RIP Rory! Nu ştiam această piesă! Am fost la Europe şi au vrut să mă zgornească de lângă gard! Şi a venit Marius (care stătea ca un “moş” pe scaun) şi s-a certat cu cei de la pază. Şi era atât de tare … Când l-am văzut cu cât aplomb se ceartă cu gardienii am decis să mă duc singură pe scaun  Oricum, a fost frumos!
Georgi  Buna seara…Superbe clipe pentru ca incepeti o noapte de poveste si arta.. Am un virus pe tableta..nu stiu cine mi l-a facut cadou si mi-a vrut binele… Sa aveti o noapte exceptionala impreuna cu distinsele Dumneavoastra colege si cu toti care va iubesc, printre care si eu!
DarkAngel: După concertul Europe am scos din “valiza cu postere şi articole din reviste” un poster maaare cu Joey Tempest şi l-am pus din nou pe uşă! Cum de nu oi fi văzut până acum cât de super tare este!!
Arici Ţepos: Bun venit Adrian Berinde! Aţi spus că aveţi concert în clubul Tribute? Am o întrebare… de ce aţi ales acest club de fiţe? Am fost acolo la concertul Jennifer Batten… pentru rockeri e un spaţiu neprietenos… Ştiţi că acolo vin multe piţi… Le-am văzut eu cu iPhone-uri roz… care stau plictisite la mese… Pe bune!
Tania, Ucraina: Întrebare pt dl Berinde: ce părere are despre graffiti?
Dan Buna seara! Ieri a fost ziua mea de nastere si am sarbatorit prin  munca! Acum sunt in drum spre casa si mi.am oferit aceasta melodie cadou. Il asigur pe dl Berinde ca o sa cumpar albumul pt ca muzica dumnealui suna foarte bine. Felicitari!!!
Constantinescu Mirela Mirabela Atat de bine este albumul 7 .Piesa preferata ‘dimineata’ sa o difuzati la momentul ‘optim’ multumim Adrian Berinde.
Constantin- IASI Buna seara dle PARTOS. E o adevarata placere de al reîntalni pe ADRIAN BERINDE,un artist adevarat ce are mereu ce spune. Intradevar implineste 20de ani de activitate. Chapo! Cu drag!
Adrian din Drumul Taberei, Bucuresti Domnule Partos felicitari pentru cele 663 emisiuni minunate! La cat mai multe! Domnul Berinde este la al 7 lea album si la 20ani de activitate. La mai multi si rodnici ani!
Hajnalka Zinz – Medias 20 de ani. Primul album   Absent lansat in 1995  l-am cumparat pe vremea cand inca nu aveam CD play si asta din cauza ca stiam ca nu o sa-l gasesc altadata si as fi oferit sume mari doar ca sa-l am. Valoarea lui e imensa pt mine ca l-am primit chiar din mana lui Adrian Berinde cand a concertat la Sighisoara. Iar prima data cand l-am auzit la radio la emisiunea GREIERII SI MAMALIGA  pur si simplu a facut sa fie si sa ramana in topul meu numarul 1 pentru totdeauna.
Adryan, Sydney, Australia: Eu acum îl descopăr pe invitatul dvs. Îmi place foarte mult muzica lui! Va veni şi în Sydney pentru un concert?
Daniel, Bucureşti: Leonard Cohen şi Adrian Berinde. Nu cred că exagerez. Muzică, poezie? Melodii de trait, nu de ascultat. Artă, emoţie, sensibilitate. Vă mulţumesc dle Berinde! Şi dvs dle Partoş pentru întâlnirea excepţională din această seară.
Sonya: Felicitări dle Berinde! Minunată muzică!
Diana: Ai vrut o frază cu mult roz / Şi am lăsat în spate rima / Cu mult Nisip de fum, ca-n Oz /Când dimineaţa e atât de bine / Mai eşti? Unde erai! /Dar ce contează că e roz, / Când totul e atât de bine!!!
Black Eloise: Mi-am amintit de sceneta aceea cu actorul Puiu Călinescu. El era bucătar şi venea cineva să vadă cât de curate e bucătăria. Erau acolo mulţi gândaci şi Puiu zicea că el are doar unul, ceilalţi veniseră în vizită, erau rude!
Gabriela Trifan Pentru a scapa de gandacul meloman – „daca il iubesti lasa-l sa plece”….(sper sa nu se supere dl.Berinde)
Teddi, Londra Vă mulţumesc pt răspuns! M-aţi făcut foarte fericit! Am venit şi eu acasă în vacanţă şi tocmai acum a stat Rieu 7 zile în Piaţa Constituţiei!! Bunica mea stă lângă Parcul Izvor şi nu mai pot ieşi nici cu motocicleta! N-am mai mers atât de mult pe jos din liceu!!
Boogie: Toate trupele rock mari au adunat mai mulţi spectatori la un singur concert decât Rieu la 7!
Ankka Iorgu: Andre Rieu aduce muzica clasică aproape de spectatorii neiniţiaţi. A fost un concert sublim!
Alina: Îl adooor pe Joey Tempest!! Mulţumesc!
Raluca: Deşi îl cheamă “Tempest” (Furtună), are un discurs foarte aşezat!
Corina: Vai!! M-au sunat prietenii să-mi spună că e Joey Tempest la radio!! Nu-mi vine să cred!!!
DarkAngel: Joey este cel mai tare vocalist! Şi este atât de drăguuuţ!!
Irina: Eu acum visez sau e chiar super-frumosul şi talentatul Joey Tempest????
Marius, metalfan: Iulia nu ne mai e simpatică! L-a întâlnit pe Malmsteen, l-a întâlnit pe Joey Tempest!! Să ştiţi că dacă face poză şi cu Steve Lukather… eu o să plâng!!
Mirela, Milano: Ce surpriză plăcută! Îmi place Joey Tempest şi Europe! Felicitări!
Maria, Spania: Jos pălăria! Mulţumesc pentru Joey Tempest!
Cristi, Olanda: Mi-am schimbat părerea despre Tempest. Eu îl credeam un băiat drăguţ, dar fără substanţă… Dar uite că mi-a plăcut cum pune problema muzicii! Mulţumesc!
Veronica, Cluj: Mulţumesc pentru acest interviu! A fost o plăcere să-l ascult! Am deschis netul şi m-am uitat şi la fotografiile de la concert! Arată foarte bine! Şi frumos şi deştept şi talentat şi familist… Nu are un frate burlac?
Vicky: Nu ştiam această piesă a lui Baniciu! Dar îmi place! Şi solo-ul de chitară este mişto!
Teddi, Londra: Mulţumesc pentru Cristi Paţurcă!
KissArmy: Cât de mult adevăr este în piesa asta!
Amedeo Calin Pentru cea mai frumoasa emisiune Psihologul Muzical, multumim Radio Romania Actualitati si efortului domnului Andrei Partos, Iuliei si distinselor doamne din regia de emisie…

sursa: Radio România Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here