VOCAL ŞI NEACOPERIT

0
23

virusi gripa doctorCam aşa apare în ultima vreme C. Popescu Tăriceanu. Susţine public, în cadru oficial că unii magistraţi execută comenzi politice, că ar exista ofiţeri acoperiţi în magistratură. Faptul că nu e taxat dur de CSM şi alte instituţii profesionale mă miră puţin. Dl Tăriceanu vrea să găsească acoperiţii? Păi n-a fost premier? N-a avut un bun prieten, Rudas Erno, expulzat din România pentru că avea activitate de spionaj? Nu e dânsul cel cu bileţelul roz şi n-a păţit nimic pentru că atunci DNA era cuminte? Dar mă întreb dacă nu există o Comisie de control al Serviciilor în Parlament? Şi dacă există, de ce nu acţionează Preşedintele Senatului pe calea legală ? Dar în Parlament nu sunt ofiţeri? Nu sunt foşti securişti sadea?De ce n-a dat Parlamentul actele cerute de DNA privindu-l pe D. Şova? De ce nu-l lasă Senatul pe Şova să meargă în Instanţă odată ce ştim că e nevinovat? Dacă tot e atât de vocal C.P.T.  şi vrea democraţie, curăţenie, dreptate, n-ar fi drăguţ să înceapă cu insituţia pe care o reprezintă? Întreb şi eu cu naivitate şi necunoaştere profundă. Eu îl ştiu pe domnul tras sus pe scenă de Băsescu, atunci când aveau ei fâşuri portocalii ca lumea! Îl mai ştiu când era simpatic fiind patron (din partea română) la Radio Contact. Îl ştiu de aripă tânără şi liberală, alături de Dinu Patriciu…Nu-l ştiu de trompeta PSD, nu-l ştiu atât de virulent tocmai cu Justiţia!
 
*Am reţinut că Rudel Obreja a fost condamnat la 3 ani cu executare. Nu e definitivă, dar e ceva!
* Am aflat despre starea sănătăţii premierului la mâna a doua, de la Liviu Dragnea. De ce nu un Comunicat medical oficial? Dacă un premier joacă baschet şi se accidentează, se poate spune că e accident de muncă?
* Şi chiar aşa, cât de gravă poate fi o operaţie la genunchi de are nevoie de 4 săptămâni pentru refacere?  Nu e prima oară când în momente cheie VP dispare din peisaj! Ion Cristoiu afirmă că Ponta va sta până pe 30 iunie în Turcia…Uită lumea până atunci de toate…Aşa se pronunţă „analiştii” care se pricep.
* La RealitateaTV  se vorbeşte deja de 45 de zile de refacere...Liviu Dragnea, proaspătul condamnat circulă voios prin lume. Ba la Belfast, ba la Istanbul…Comentatorii erau surprinşi de prezenţa lui G. Maior în deplasarea politico-fotbalistică, odată ce e viitorul nostru Ambasador în SUA.
* Presa de satiră nu ratează subiectul şi lansează zvonul cum că, obişnuit să mintă, Ponta le-ar fi spus medicilor turci că are probleme cu celalălalt picior 🙂
* S-a redeschis Dosarul Referendumului!
* A3 se ocupă în continuare de familia cu prea mulţi urmăriţi penal, adică Băsescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here