Adrian Enescu a murit la vârsta de 68 de ani. Dumnezeu să-l ierte!

0
105

Adrian Enescu la Radio RomaniaCompozitorul Adrian Enescu a murit, vineri, 19 august, după o viaţă dedicată muzicii, mai precis 41 de ani de carieră, anunţă Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România.
Adrian Enescu s-a născut pe 31 martie, 1948 şi a fost un muzician şi un compozitor român cunoscut în special pentru activitatea sa în domeniul muzicii de film, numele sau fiind asociat la aprox. 65 de titluri.
Ca muzician, Adrian Enescu a fost printre primii artişti de muzică electronică din România, începând cu anii ’70.
Trupul neînsufleţit al compozitorului va fi depus marţi, 23 august, la Uniunea Compozitorilor şi muzicologilor din România, unde cei dornici, pot veni să-i aducă un ultim omagiu regretatului artist.
sursa: Mediafax
 
Pe 11 martie 2015, Adrian Enescu a fost invitatul lui Andrei Partoș la emisiunea „Psihologul muzical”. A fost o reală plăcere (şi vă veţi convinge ascultându-l) să auzim repere din vremea adolescenţei, facultăţii, din perioada primelor grupuri în care a cântat pe scenă. A vorbit despre noile tendinţe în muzică, dar şi despre istoria pop-rock. Foarte tinerii noştri ascultători s-au bucurat să afle cât mai multe de la cel care a reprezentat mereu avangarda creaţiei româneşti. Puteți (re)asculta ediția mai jos:sursa (pentru audio): Radio România Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here