Adrian Enescu vă invită în Control Club din Bucureşti (23 martie)

0
48

Adrian Enescu 23 martieInvitatul celui de-al treilea episod din seria de evenimente Out of Control este legendarul muzician, compozitor și producător Adrian Enescu.
Timp de aproximativ două ore, Adrian Enescu va intra în postura de selector muzical și ne va împărtăși – o mică parte – din obsesiile sale muzicale. Sesiunea de audiție muzicală va fi însoțită de un Q & A interactiv între invitat și participanți.
 
Evenimentul are loc pe 23 martie în club Control din Bucureşti (str. Constantin Mille nr 4), de la ora 21.00.
 
Ca muzician, Adrian Enescu a fost printre primii artiști de muzică electronică din România, începând cu anii ’70. A absolvit Conservatorul de Muzică „Ciprian Porumbescu“ din București, (compoziție-Aurel Stroe armonie – Alexandru Pascanu). A fost audient al facultatii de muzică electronică a Universității Stanford- California (1985/1986); Membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România.
Compune muzică foarte diversă stilistic, de la muzica electro acoustică, la muzică simfonică și jazz. Semnatar al muzicii pentru mai mult de 60 de filme, producător sau muzician / invitat la peste 30 de albume, pionier al muzicii electronice în Romania, iată doar cateva ipostaze sub care este cunoscut astazi (de publicul larg) Adrian Enescu.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here